סדרה מומלצת

stkachov

New member
סדרה מומלצת

אחרי שסיימתי לצפות בכמה סדרות מהתחלה עד הסוף, אני מחפשת סדרה טובה חדשה... ולכם יש הזכות להמליץ לי על משהו. עד כה נצפו: אבודים נמלטים עקרות בית נואשות אליס 24(התחלתי ונשברתי אחרי כמה פרקים...) האו איי מט יור מאדר יומני הערפד נראה לי שזהו... נו אז יש הצעות?

MsUnderstood

New member
ככה

פלאש פורוורד דקסטר קוגר טאון CSIזה ברור בכלל כל מה שהיה בהוט אקשן

deathcaster

New member
לצערנו.....

פלאשפורוורד לא תתחדש לאחר סיום העונה הראשונה למרות המאמצים האדירים של האוהדים ברחבי העולם, אבל למרות זאת, רק עונה 1 אבל מצוינת, דקסטר - אין מה להרחיב, אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי קוגר טאון..... לא ראיתי... שווה לראות ? אני בעיקר אוהב סדרות מתח או מד"ב....למרות שהתמכרתי קשות גם לאנטומיה של גריי והספין אוף "מרפאה פרטית"

MsUnderstood

New member
לא ראיתי את פלאשפוורד כי היא לא מהסוג שאני

אוהבת,אבל מי שאוהב את התחום אמר שזה אחלה של סדרה...כמובן שהוא אמר את זה גם על דקסטר.. קוגר טאון זה קומציה מצחיקה מאוד לדעתי

כמה המלצות

האוס המנטליסט csi- בעיקר וגאס תאוריית המפץ הגדול- קומדיה מעולה!!!! בינתיים לא עוה לי עוד משהו...

deathcaster

New member
כמה אופייני

CSI מיאמי מדורגת אצלי מס' 3 כמובן שהמקורית, לאס וגאס.... היא מס' 1 מסכים לגבי האוס, המנטליסט, והמפץ הגדול !!!!

deathcaster

New member
איך ? איך? איך ?

איך אפשר להישבר מ-24 ?!?!?!?!? בכל מקרה מצטרף להמלצות וגם מוסיף: 1. CSI (כאשר לדעתי הטובה ביותר היא לאס וגאס (10 עונות) , אחריה ניו יורק (6 עונות) ולבסוף מיאמי שהיא יותר צבעונית אך עם פחות תוכן (8 עונות).... שוב מצטער הילה.. זו דעתי. 2. 24 כמובן... לא מבין איך אפשר להישבר ממנה... ג'ק באוור זה צ'אק נוריס של שנות ה-2000 3. אהבתי את יומני הערפד, ואם אתה אהבת..... אז אתה תאהב גם את "TRUE BLOOD", הרבה יותר תוכן...תרתי משמע (3 עונות השלישית החלה עכשיו) - אזהרה - סדרה למבוגרים בלבד
4. דקסטר - כל מילה מיותרת.... מעולה 5. תיאוריית המפץ הגדול - הקומדיה הכי טובה שהייתה על המסך הקטן בשנית האחרונות. 6. פלאש פורוורד - אם כי רק עונה אחת 7. אם אתה אוהב מדע בדיוני, אני מאוד ממליץ על הרימייק החדש ל-"V" ואני נזהר לרשום כי בתור אחד שראה גם את המקורית בזמנו בשנות ה-80, הרימייק הרבה יותר מעניין. עד הפרק הרביעי אתה לא ממש מבין מה קורה אבל מסוקרן..... ואח"כ הכל מתפוצץ לך בפרצוף (עונה אחת ומחכה להמשך) 8. מנטליסט, לא סדרת זהב, אבל בהחלט נחמדה ושווה צפייה (2 עונות) 9. פמילי גאי..... כל פרה קדושה נשחטת שם..... הומור מעולה (6 עונות) זה מה שאני חושב עליו כרגע

על מה אתה מצטער?

אני גם המלצתי לו על csi לאס וגאס ואישית את מיאמי אני לא מסוגלת לראות מרוב המשפטים המטומטמים של הורשיו

deathcaster

New member
חחחחחחחחח

עזבי אני אנאלפבית.... תתעלמי
|הורשיו מוריד את המשקפיים| "פרנק... יש לנו גופה" |פרנק מנסה נואשות להחביא את הכרס|"כן הורשיו, אני רואה.... " |הורשיו מרכיב את המשקפיים| "אוקיי, עכשיו נותר לנו למצוא ....את הרוצח, פרנק, תעשה לי קפה" DUHHHHHHHHH

מֵירַב

New member
בטי המכוערת Ugly Betty הגירסא האמריקאית

מ-ע-ו-ל-ה! ממש לא בסגנון טלנובלי מעפן. חוצמזה, Bones שמשודרת בערוץ הוט פמילי (4) בימי שישי בשעה המעצבנת 20:15 (שני פרקים ברצף). CSI לאס וגאס כמובן. במיאמי - הורשיו והפוזות המפגרות עולה לי על הנרבים וניו-יורק סתם משעממת.

niva99

New member
שיטת הגם וגם ../images/Emo141.gif

גם להצליח בלימודים וגם להתמכר לסדרות... [ אולי זה "אפקט ההילה"?]* גאונצ'יק לא לתקן אותי
אני יודעת מה זה משיטות מחקר פשוט זה התאים לPO

למעלה