סדרה יוצאת מן הכלל! אני בפרק 4...ואני כבר מכור! אחלה סדרה...כל הכבוד להוט!
S sh7ai New member 6/4/06 #1 סדרה יוצאת מן הכלל! אני בפרק 4...ואני כבר מכור! אחלה סדרה...כל הכבוד להוט!
ח חגיתוששש New member 6/4/06 #2 הסדרה הזו באמת שווה יותר מטלנובלה בע"מ. לא ציפיתי שזה יהיה כזה ממכר על ההתחלה!
D Dark Force New member 6/4/06 #3 מצטרף../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif|פגרה| יחסית לפרקים ראשונים, היא באמת מעולה וממכרת. ויש לי הרגשה שזה רק הולך ומשתפר.
מצטרף../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif|פגרה| יחסית לפרקים ראשונים, היא באמת מעולה וממכרת. ויש לי הרגשה שזה רק הולך ומשתפר.
S ShirUsh22 New member 6/4/06 #6 XDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif
XDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 6/4/06 #7 שירוש זאת לא אני תסתכלי../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif באליישע כתוב שתי יוד זאת לא אני חח גיליתי מי המתחזה מטומטם שכמוהו יש לו מזל שאני מתה עליו אבל הואלא מסכים לי לספר ולמזלו הוא לא יכתוב יותר
שירוש זאת לא אני תסתכלי../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif באליישע כתוב שתי יוד זאת לא אני חח גיליתי מי המתחזה מטומטם שכמוהו יש לו מזל שאני מתה עליו אבל הואלא מסכים לי לספר ולמזלו הוא לא יכתוב יותר
ע עומרי האלוף New member 6/4/06 #8 "כולנו בפרק 4" ../images/Emo6.gif../images/Emo66.gif../images/Emo199.gif
ע עידן לאב יבז New member 6/4/06 #9 ../images/Emo45.gifוטובה שולטת!../images/Emo47.gif../images/Emo97.gif../images/Emo25.gif