"סדרה חדשה"

n i v1

New member
"סדרה חדשה"

http://www.5yearmission.com/STNV_WEB_files/index1.htm יש הורדות שם של טריילרים

CaptainOok

New member
זה ממש מוזר...

מה זה אמור להיות? פארודיה? סדרה המהללת את TOS? אני לא מבין... הורדתי בינתיים רק את החלק הראשון מתוך 4 (אינטרנט איטי...), אני מחכה לראות מה הסיפור הגדול בהמשך...

זה אמור להיות לדעתי המשך המשימה

המקורית בת 5 השנים.
This is a fan produced mini-series based upon the original Star Trek. Star Trek is a registered trademark of Paramount Pictures. These episodes were produced solely for our own enjoyment. NO MONEY is being collected by the producers for their own use. This is STRICTLY a non-profit venture of Cow Creek Films Corp.​

papal

New member
אני מבולבל לגמרי

זה אשכרה סדרת טרק או שזה סתם מיזם אינטרנטי ?? כי דווקא רעיון גדול!! זה יכול להצליח יותר מאנטרפרייז לדעתי האישית מה גם שלפי מה שהבנתי מהאתר יש לזה חסות של משפחת רודנברי כך שזה בעצם סדרת טרק לכל דבר לא?

Chakotay

New member
OMFG חחחחחחחחחח

זה כל כך גרוע! המשחק כזה מעפאן! אבל זה נחמד לראות את זה! זה גם ממש מצחיק ! חחחחחחחחחחחחחח

EBow

New member
זה הדבר הכי מוזר שראיתי בעולם הטרק

זה שנים רבות... זה נראה כמו חבורה של ילדים חנאנות שהחליטו לצלם גרסת סטאר טרק משלהם במקלט, רק שלאלה יש תקציב. הרבה תקציב.וסטים שנראים מקוריים לגמרי. ואביזרים. ומומחי CGI. מי מממן את כל זה? ולמה?

TUVIX

New member
תקציב לא כזה ענק

והCGI רחוק מלהיות מקצועי זה דברים שאפשר לרנדר בMAIA ו3DSM דיי בקלות... וזה עדיין נראה מגוכח להחריד אם חשבתי שהמשחק של TOS והפרקים הראשונים של TNG גרוע המשחק של זה פשוט עלוב...

CaptainOok

New member
אוקיי, ראיתי את כל הפרק ../images/Emo13.gif

לדעתי, פשוט כל הכבוד להם על היוזמה! זה היה פרק TOS לא רע בכלל. נכון, רמת משחק לא גבוהה במיוחד, אבל זה דבר שאני מוכן להעביר לסדר היום, כי זה בכל זאת חובבני והכל. אני מחכה כבר לפרקים הבאים

למעלה