סדק בשיש קיסר

סדק בשיש קיסר

במטבח בצמוד לכיור (נירוסטה) החל להיווצר סדק. השיש בן 10 בערך. הסדק לא עמוק ובקושי מורגש בנגיעה. התחושה כמו של שריטה לא עמוקה. בוודאות זה לא נגרם ממכה או משהו בסגנון וזאת גם ניתן לראות בכך שהנירוסטה שיושבת על תחילת מקור הסדק לא נפגעה. למישהו יש נסיון קודם עם השירות של אבן קיסר? מבקשים 150 ש"ח רק לדיאגנוזה. מה אתם אומרים? להתעסק איתם? להזמין בעל מקצוע להצעת מחיר להחלפת החלק של השיש הפגום(פחות מ- 1מ"ר)? מה הייתם עושים במקומי?

2 אפשרויות...

1 להזמין בעל מקצוע לתיקון\ החלפת השייש כי כבר אין אחריות על השיש 2 לקדוח חור זעיר וקטן בסוף הסדק כדי למנוע את המשכיות הסדק בעתיד ולסתום עם דבק שייש או אפילו רובה בצבע המתאים . זהו בהצלחה !

3תיתי

New member
אני הזמנתי שרות של אבן קיסר

התיקון לא רע. אי אפשר להגיד שלא רואים אותו. הם מזהירים מראש, שאי אפשר להגיע לגוון המדוייק, למרות שלא ברור לי למה. הרי מדובר בחומר תעשייתי. פעם אחת התיקון נפתח ותוקן שנית ללא חיוב. השרות אדיב מאד.

זה העניין שאין אחריות מחד ומאידך

הם על הצעת מחיר רוצים 150 ש"ח כדי לשלוח איש שלהם. השאלה אם כדאי לפנות לעמצאיים בתחום השיש או שלקבל את דבריהם כתורה מסיני?

3תיתי

New member
אני העדפתי את בית החרושת

ולא מישהו שאינני יודעת אם יש לו "אבא". אי אפשר לדעת אם זו טעות או לא

אלי ו.

New member
הנסיון שלי

לא מזמן הגיע אלי איש שיש לעבודה אחרת. הוא ראה שבר קטנטן בשיש של המטבח ותיקן אותו בעזרת דבק שיש, חינם. (טוב, זה "עלה" לי בכוס קפה ועוגה
) אם החבר'ה של שיש קיסר כוללים ב 150 שקל גם תיקונים קלים לך על זה. אם לא, כל איש שיש טוב יכול לסדר את הענין.

יש הבדל בין שבר לסדק שבר אכן ניתן להשלים עם דבק שיש. סדק מתקנים ע"י יצירת תעלה לאורך הסדק,מילוי,ולבסוף ליטוש. כששיש קיסר היו בתחילת דרכם ,הם נתנו שרות חינם. וגם היום ,לפגמים ,אני חושב שאין להם מה לבקש כסף ,אלא לתקן מהר שלא יראו את הפגם ....

חובב ואחרים, איך נבחין בין שבר לסדק

למרות ששני התיקונים לא נראים מורכבים הסדק/שבר התארך טיפה בימים האחרונים (אולי כי פתחנו את הפה פה בפורום והוא מרגיש??!!). את השיש קניתי בשעתו ממתקין של אבן קיסר ולא ישירות מהם, כאמור, אחריות אין ובטופס ששלחו אבן קיסר שכותרתו: "תנאים לבדיקת תלונה בדבר ליקויים במשטחי שיש - אבן קיסר", הם דאגו להסיר אחריות מבחינה משפטית על כל דבר חוץ מהלוגו שלהם. במפורש מציינים "עלות בדיקה 150 שח מחיר לתיקון יקבע במקום ע"י הטכנאי". ממש ממש לא אהבתי את הגישה הזאת ולכן הלבטים. נראה לי שהכי חכם יהיה לפנות לאיש מהתחום ולקבל הצעת מחיר בלי לתרום 150 ש"ח לבדיקה בלבד.

סדק מה שרואים אצלך זה סדק. מה שמטריד ,למה זה קורה . האם מופעלים שם לחצים מסיבה כל שהיא ? אבן קיסר משווקת ע"י מתקינים מורשים ,אם ההתקנה לא נכונה, אז הם לא נותנים אחריות ,ולוקחים תשלום לתיקון (לך תבע את המתקין....). אם זה פגם ביצור ,הם לא יגבו כסף. ממליץ לך לדבר איתם .

למעלה