סדק במסך

kobybe

New member
סדק במסך

היי יש לי Ipaq 1930, המסך קיבל מכה, נשרט ואיבד איפוס לחלוטין. למסך עצמו לא קרה כלום. האם יש אפשרות להחליף רק את הפלסטיק השקוף? האם מגן מסך יכול להחליף את הפלסטיק השקוף?

mikeoreli

New member
פלסטיק שקוף?

כמו שנראה מהסבריך נשרט החלק שמזהה את מיקום החרט על המסך (אם אני לא טועה זה נקרא דיגיטייזר). אני לא יודע אם מוכרים את חלקי המסך בנפרד אבל אם כן, יצאת בזול שכן החלפת מסך במכשיר כמו שלך (בגלל שהוא זול) ממש לא שווה. תראה מה יגידו לך בלנטרוניקס, חברה שמתקנת סייענים. בכל אופן, מגן מסך מגן מפני שריטות קלות שנגרמות מהחרט בגלל לחץ יתר או בגלל שהחרט פגום.

2cookie

New member
עד כמה שידוע לי

ברוב המכשירים ניתן להחליף דיג'יטייזר, והעלות די נמוכה...

mikeoreli

New member
אני מקווה מאוד שזה נכון

שכן החלפת כל המסך על כל חלקיו עולה הרבה מאוד כסף.

mikeoreli

New member
מה עם המכשיר החדש שלך?

כבר נגמרו לי האצבעות (ויש לי 10)?

mikeoreli

New member
אז..

לפי החישוב שלי אתה אמור לקבל אותו מקסימום מחר. אני צודק?

kobybe

New member
../images/Emo4.gif צדקת

תודה על העזרה. דיברתי עם לנטרוניקס ואכן לא שווה לי לתקן.

GPS KING

New member
אתה צריך להחליף מסך מלא

ניתן להחליף מסך מגע אצל עידן 2000 בלבד - אף אחד אחר לא עושה כזה דבר החלפת מסך מלא 230$ החלפת מסך מגע 140$ תבקש את רון - 09-9555635

mikeoreli

New member
כאשר...

מחיר המכשיר הוא לכל היותר 250$ (בחנויות יקרות). אם היה מדובר על מכשיר יותר יקר כמו ה21XX, 41XX או ה 5XXX אפשר לטעון שזה כדאי מול רכישת מכשיר חדש, אבל במכשיר כזה, יותר שווה לזרוק ולקנות חדש, או לפחות למכור אותו בכמה גרושים לחנויות כמו לנטרוניקס ועידן 2000 בשביל החלקים.

2cookie

New member
ממש לא!!! עכשיו תסכים איתי שאין

לו מכשיר בכלל, אבל הוא יכול לקנות מחדש את המכשיר שלו ב140$, שלדעתי זה דווקא כן שווה. אם מחיר התיקון עולה על שווי המכשיר, רק אז לא שווה לתקן אותו.

mikeoreli

New member
כל אחד והעדפותיו

אני לא יודע כמה זמן יש לו את המכשיר, אבל אם זה מעל כמה חודשים, עדיף חדש עם אחריות נוספת. אם זה ממש חדש, כדאי באמת לשקול תיקון. בכל מקרה, לי יש כלל שאם מכשיר התקלקל ותיקונו עולה חצי מעלות המכשיר, עדיף לקנות חדש עם אחריות נוספת ואולי אף יותר משוכלל ואולי גם בפחות כסף.

GPS KING

New member
אני מוכן לתקן לך ב- 595 ש"ח

חזור אלי כי אני יכול לתקן לך את המכשיר בעלות מינימלית של 595 ש"ח עדיף מלקנות מכשיר חדש רון 066477696

למעלה