סדקים

אז

אני באה!

מזל חי

New member
אולי יש יום הולדת?

והחביאה את הבלונים של המסיבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

maof

New member
הרבה אפשר לומר אבל למדתי...

מחשבות לא נעלמות...הן מתחלפות ברגע שמחשבות אחרות יכנסו לעולמך הסדקים פשוט יסגרו ויחד איתם הפחד יעלם
מעוף

סדקים של חיים....

לא מתקנים... תמיד הם שם, נפערים וחוזרים למקום. לפעמים פוגשים את אותו אחד או אותה אחת שמחליקים לתוך הסדק בנעימות אין קץ. משלימים אחד את השני, מקבלים בהבנה את אותם סדקים. יוצרים שלם אחד יפה.... בעל האוצר בעד הרמוניה

זו סתימה זמנית

נסגר באמת מתוכנו. לפעמים תוך השתקפות, חידוד, נגיעה, ריאקציה או כל דבר אחר עם מישהו אחר.

אא ניר

New member
נקודת האל-חזור.

יש נקודה שבה המודעות העצמית, המבורכת בדרך כלל, הופכת להיות מיותרת ומזיקה. כמו אותו חולה שכבר מזמן הפסיק לנקות את הפצע, ותיכף הוא כבר מגיע לעצם. {כוסאמק, לא מסוגל להתרכז כשהדלת טורקת}

seg sug

New member
הזכרת לי משהו על סדקים

כתבתי פה לפני חודשים משהו מתאים: הצל והסדקים
הולכת לידו חובקת אותו, מחייכת אליו והא עצור בתגובותיו הצל שלי הולך פה לידי שומר עלי ואני עליו שלא ילך , שלא אברח הוא בודק את הסדקים שלי, מנסה לחדור בין החריצים ואני עסוקה בלסגור את הפתחים לפעמים הוא מצליח אלי להכנס לפעמים אני מונעת- בדרך נס אבל... חיים אנו ביחד בהשלמה יום אחד צוחקת ובשני בוכה בדרך כלל שמחה. מחייכת לעולם - אני חזקה. (גם הסדקים חיים עימי בשלמות ושלווה)

תיקון סדקים

והיכן כתוב שיש לתקן סדקים? אני מקפצת מעליהם מלטפת אותם חיה אותם מידי יום... הכי נוח לי הלא מושלם הזה. אם היה מושלם הייתי מתעייפת.

למעלה