סדקים

סדקים

שאריות אדרנלין מתערבבות בפחד שלי מללכת לישון. להתהפך במיטה ולא להצליח להמנע ממה שמוזז הצידה במהלך כל היום. ישבנו בחוץ. מקום נחמד, אוירה נעימה. לא מתערבבת. מסתכלת סביב ומקשיבה איך כל אחד מוכר את עצמו, ויודע הכי טוב מה נכון בשבילו, ואם אפשר גם בשביל האחר. נדמה לי שאני רואה את הסדקים שאולי יפערו פעם ויהיה להם תיקון של ממש, ואולי יבוא איזה בעל מקצוע טוב במיוחד ויתקן אותם. אולי לא חייבים לגרד את הכל עמוק עמוק כדי לבנות מחדש. ואולי לא כל אחד זקוק או רוצה את זה. אז מה אני רוצה ואיפה הסדקים שלי אני תוהה. אה, שלי פעורים ברובם. נדמה שגורדו עד תום ורק ממתינים לתיקון שמבושש לבוא או מגיע לאט. לאט מדי.

לא קונה את זה

את אלו שיודעים הכי טוב, הכי ברור, הכי מדוייק, הכי רציונלי.... לא קונה... גם אם יגידו את כל המילים היפות גמני כמו כולם יודעת להגיד את המשפטים הנכונים ברגעים הנכונים... אבל לכולם יש סדקים, יש כאלו שיתנו לך לראות אותם ויש כאלו שידברו רק על המקומות האלו שהם הכי בטוחים אצלם. אלו שיש להם תשובה מראש לכל שאלה שלא תבוא, אלו שפעם הם קראו באיזה בסט סלר על מדף המודעות העצמית. לכולנו יש סדקים... אז מה? לפעמים חופרים, לפעמים סתם נהנים מהחיים, לפעמים מתעמקים לפעמים שטחיים... ולפעמים ממתינים שיבוא טריגר לתיקונים, הוא יגיע אל דאגה כי ככה זה בחיים.

גמני לא קונה את זה. זה פשוט עושה

לי לבחון את עצמי.

ערסlight

New member
סדקים

הוא לא מתבושש... הוא פשוט לא בא [אפילו לא יטלפן]. אם את מחכה שהסדקים יתוקנו ע"י מישהו שזה לא את - הלך עלך.

חשבתי שזה כוון אלי ספציפית

אבל אם מדובר באמירה כללית כזאת - זה כבר משהו אחר. אגב, אני חושבת שהמילוי - כל אחד מסדר אותו לעצמו אבל יש לכל מה ומי שמסביב השלכה והשפעה לגביו. (אם כבר מילוי מעדיפה גבינה עם צימוקים)

ערסlight

New member
יותר... סלט

בוודאי שדיברתי אלייך. את כותבת שאת מחכה לממלא סדקים. אז... את הסדקים האלה אף אחד לא ימלא בשבילך. זה די ילדותי למעשה, לחכות. ובטוח לא יעיל. אולי יהיה מישהו שתחשבי שהוא יכול לעשות לך טייח, אבל זו תהיה אשליה שתתפוגג יחד איתו והמחיר יהיה מופקע. כאן נדרשת פעולה שלך. או במילים פשוטות יותר... קחי אחריות על החיים שלך.

זה שהם ממתינים זה לא אומר שהם

תלויים או מחכים ל"מישהו". תהליך שעוברים לוקח זמן. זאת ממש לא היתה הכוונה.

מזל חי

New member
אתה עצמך כמו מטבוחה

מעודן מפולפל חריף מתובל סמוק מעורב טעים בטח פחד
מצטערת אחרי היום שעבר עלי הייתי חייבת להתפרק מתי שהוא
מה אכפת לך תחשוב שאתה זה שגרמת לי לצחוק ולחייך.. בכל אופן אני בדעתך
(הלשון זה בגלל החריף)

מזל חי

New member
אני בטח לא אשאל אותך למה

אבל מניחה שזה הולם את המצב (כמה שעות לקח לך להסמיק חחחחחחחח)

מזל חי

New member
נשאלתי בראיון עבודה

איך אמכור חזיה למישהי שבאה לקנות תחתונים נשבעת לך שאין לי מושג מה עניתי
והתקבלתי. אבל לענין שאת כותבת "כל אחד מוכר את עצמו" זה נשמע כאילו באמת הוא צריך לנסות למכור ולשחק משחק. אולי בבמה שלמדתי לרקוד בה ביום יום אני לובשת את הצחוק הנחמד ואת החיוך הנעים אני צריכה למצוא חן ו"למכור" . בבית הספר של האהבה אין מה למכור באמת אלא להשיל את הבגדים שמכסים ולהחשף. מי שמכיר את עצמו ואוהב את עצמו יודע שיש לו מה להציע בלי למכור לכן הוא ישב איתך ואת איתו ויחד לא תראו את הסדקים אלא מעבר אליהם.

זה נכתב דוקא אחרי בילוי עם ערב רב

של אנשים. לא מדובר רק באהבה, כי אם באת האמיתית של עצמינו בכלל. אהבה היא חלק מזה, אין ספק.

מזל חי

New member
אולי סדנא או סתם חברת אנשים

שיושבים יחד סביב ו"מוכרים" כל אחד את עצמו ..אלו היו בערך המילים.. עדין חושבת לאדם צריך להציג את עצמו הוא אינו צריך למכור את עצמו או את נשמתו. חשיפה פתיחות לזה אני בעד.

הזכרת לי

שהיום בשעת סגירת המינימרקט אמר לי הבעלים שסבתא שלו לימדה אותו שלא חשוב מה אתה מוכר העיקר שתוציא את הקונה עם משו שלא היה צריך בכלל סו ניראה לי שבטוח תצליחי למכור חזיה להיא שבאה לרכוש תחתונים- בטוח! וסבתא שלי לימדה אותי כל יום ללמוד משו חדש... ולי ניראה, בכייף לשבת וללמוד את הסדקים יחד.
ואז לראות מעבר להם ...

למעלה