סדנת DIR

Limor004

New member
סדנת DIR

לאחר ששמעתי כל כך הרבה על הסדנא רציתי לשאול האם תהיה עוד פעם סדנה כזו עם שרינה ווידר? האם היא לאנשי מקצוע בלבד או שהורים יכולים להרשם? כמה עולה סדנה כזאת? והאם הסדנא צולמה וניתן להשיג את הצילום לפחות את הקלטות שהוצגו שם? הרבה שאלות פשוט נראה לי כזה פקשוש גדול מבחינתי שלא נכחתי שםת במיוחד לאור העובדה שבחרו לעבוד עם השיטה ולא מצאנו מטפלים מתאימים....

imashelo

New member
תשובות

1. סביר שיהיה מפגש נוסף בעוד שנה, באותה תקופה. 2. מתוך שלושה ימים, יום אחד מיועד להורים ויומיים נוספים לאנשי מקצוע. 3. התשלום ליום להורים היה 180 ש"ח. 4. המפגש לא צולם, אבל למען האמת גם לא היה מה לצלם. תחושת הפספוס שלך מיותרת לדעתי. הייתי שם והיה מעניין ומעשיר, אבל למעשה למעט ההדגמות בוידאו, המידע שניתן היה כללי מאוד, ומעמיק יותר ממנו תמצאי בספר אודות השיטה שתורגם לאחרונה לעברית, וגם באתר של הארגון. ואגב, לא מדובר בסדנא, אלא בהרצאות. כמדומני שהסדנאות נערכות ביומיים שמיועדים לאנשי המקצוע. ודבר נוסף: הסדנאות לא מיועדות להכשרת אנשי מקצוע יעודיים(מטפלים/מדריכים בשיטה), אלא יותר להכרת הגישה למטפלים מתחומים שונים: קלינאי תקשורת, מרפאים בעיסוק וכיו"ב.

חלק מהקלטות שסרינה מראה

יצאו כסידרה למכירה. המחיר שלהם די גבוה (500$) אבל נדמה לי שהיו דיבורים בפורום על כך שבית לורן רכש את הקלטות האם נכון? בכל מקרה לא פחות טוב למצוא הורה אחר שמוכן שתצרפי לזמן ביחד שלו או מוכן לנסות להראות לך איך עושים זמן ביחד עד שתמצאי מנחה טוב. זמן ביחד מאד תלוי בילד ולכן ההנחיה מאד חשובה. הקלטות בעיקר ממחישות את הכוח של מן ביחד להעיר את הילד. ענת

למעלה