סדנת רייקי

J master

New member
סדנת רייקי

שלום לכולם, אני מעוניין להשתתף בסדנת רייקי 1+2, רצוי במשך סופשבוע אחד, ואם קיים בצפון אז בכלל טוב. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי או להמליץ... תודה רבה ושנה טובה! אסף

אם אני מבין....

אתה מחפש ללמוד את 2 הדרגות של הרייקי בסופשבוע אחד? וזמן למודעות וצמיחה רוחנית בתוך זה נשאר לך?

J master

New member
ממש לא...

הרעיון הוא ממש לא זה אפילו להפך. אין לי כוונה לרוץ כשאני עדיין לא בדיוק יודע לאן. זו אחת הסיבות לפניה שלי כאן. אני מחפש ללמוד וזו השורה התחתונה. הכוונה לסופשבוע אחד היא סדנה שמתקיימת לאורך סופשבוע ולא במספר מפגשים של כמה שעות.

gwizard

New member
עצה שלי

תראה, אני לא יודע מה המטרה שלך בללמוד רייקי, אבל אם אתה מעוניין בללמוד איך לרפא אנשים ואיך להעצים את ההתפתחות הרוחנית שלך בדרך אז אנא הקשב לעצה שלי. ישנו מה שנקרא רייקי אינסטנט (מיידי) וזה קורה כאשר אנשים בלי אחריות שרק מחפשים לקחת כסף קל מעבירים סדנאות רייקי תוך סופשבוע אחד. רייקי כזה עובד, אבל הוא גם מזיק. בעיקר לך. כאשר לומדים לעבוד עם אנרגיה, לא משנה מאיזה סוג, צריך זמן כדי שהגוף שלך יסתגל לשינוי. צריך זמן כדי שהמוח שלך יבין וילמד את הטכניקה. צריך זמן כדי שהרגשות שלך יסתגלו למצב תודעה החדש שהחניכה לרייקי מביאה אותך אליו. ההמלצה שלי היא שתמצא לך מורה מהימן, אתה יכול לקרוא כאן המלצות בפורום, ותעשה רייקי 1 בלבד. תעבוד עם האנרגיה, תחוש אותה, תחיה אותה, תתרגל אותה ורק אחרי שאתה חושב שאתה מוכן לשלב הבא (ואחרי שהמורה שלך יגיד לך שאתה מוכן) תעשה רייקי 2. כמובן זוהי בחירתך.

J master

New member
מזה בדיוק אני חושש

החשש שלי הוא מפני משהו כזה שהוא לא אמיתי. זה כמובן לא מה שאני מחפש. אם כן, איך כדאי לעשות את זה ואיפה בכלל מתחילים? איך אפשר באמת לסמוך על מישהו ולדעת שזה באמת המקום או כמובן האדם ללמוד ממנו? כאחד שעושה את הצעדים הראשונים, ומשתוקק לזה... אשמח מאוד לעצה ידידותית. תודה.

smile2life

New member
so it is better to learn REIKI 1

and if it feels right - move to REIKI2 you can lsearb ERIKI 1 in a weekend but you must let your body and mind get use to the REIKI feelings - and get to know and use it before you are jumping into REIKI 2 i dont think it is smart to haveinstant REIKI 1-2 i think you should ask yourself why do you want to learn REIKI and after you'll get the answer come back and ask again. becuse REIKI is not "magic" it is a way of life

gwizard

New member
הערה קטנה

I do not know if you meant "magic" as in 'magical solution' in Hebrew but I feel I need to correct something anyway Reiki IS magick and magick is a way of life no less then anything else "spiritual".

smile2life

New member
well i can read hebrew on this computer

justr cant write you've added your point of thinking and it's ok with me. my point was thjat REIKI is not a magical solution - as you wrote - but a way of livinig. not just spiritual but caring and understanding you dont have to be spiritual "inlightning" in order to love, care and help other (human or others) REIKI helps us to be aware to other's needs asnd you dont have to be spiritual for it. REIKI provide us guidlines for living and as long as we live by this guidlinese we sholud be more than qulified to use channel the REI KI and balance other . sorry for my english - i find it hard to type english - my laptop has low battary and i', using the hotl's computer - there is hebrew support on the web pages but not win hebrew fonts so i cant write love and miss you all - hope to meet you sioon at the next mifgash

gwizard

New member
תתחיל מזה

לא חסר כאן בפורום המלצות למורים ואני מוכן להמליץ על המורה שלי למרות שהיא מחולון ולא הצפון כפי שביקשת. שים לב כי רייקי 1 באופן מסורתי מעבירים לפחות חודש, 4 מפגשים כל שבוע. לא סוף שבוע אחד. שים לב שהמורה ילמד אותך את כל הדברים ולא רק יעשה לך חניכה. הדברים כוללים: היסטוריה, מיקום ידיים, מדיטציה, עקרונות מוסר ועוד. בהצלחה

נועיק

New member
מורים בצפון

בחתימה שלי יש קישור לפורום קטן ואיזוטרי, ורשימת מורים ומטפלים. אתה מוזמן לדפדף ולבחור. איך מוצאים מורה טוב? בדרך כלל מתוך המלצה של מישהו שאתה מכיר או להתקשר, לדבר, להרגיש שזה המורה הנכון עבורך. אין ספק שתוכל ללמוד מכל מורה שתבחר. אפשר ללמוד שלב 1 בסוף שבוע, לא רק בתהליך של 3-4 פגישות. לפעמים זה אפילו יותר נכון. בהצלחה

למעלה