סדנת "נשיות"

mistero

New member
סדנת "נשיות"

לחברה שלי יש יום הולדת עוד שבועיים. רציתי לתת לה מתנה מקורית - סדנת "ליידי", "נשיות", איך שלא תקראו לזה. הכוונה היא סדנה שמתמקדת באיך להיות גברת. איך להיות אישה ברמה. איך ללכת בצורה נאה, איך לשבת באלגנטיות, איך להתלבש בצורה שתחמיא לגוף שלה. סדנה של מפגש או שניים שעוסקים בנושאים חשובים הקשורים לנשיות ונותנים לה הכוונה וייעוץ. ראינו משהו בטלויזיה די דומה (ממגוון התכניות שמשנים לבחורה מלתחה וכו') והיא התלהבה מהרעיון. אשמח להמלצות!

Jen74

New member
../images/Emo207.gifאני רוצה משהו דומה ליומלדת לילדות שלי

הן חוגגות 16 וחשבתי לתת להן יום סטיילינג עם סטייליסט/ית צמוד/ה שכולל גם הלבשה וגם איפור. אני מתארת לעצמי שדבר כזה יקר ולכן הייתי שמחה אם יש איזה מתלמד/ת בתחום שיקח את הפרוייקט תמורת יצירת תיק עבודות.

prostudio

New member
אני יכול להמליץ לכן על סטייליסטית איכותית

שמלבישה מפורסמים ויש לה קולקציות משלה או לחלופין סטייליסטית שגם מאפרת שמעבירה סדנאות בתחום אם תרצו צרו קשר בפרטי אני יעביר לכם את המספרים שלהם בהצלחה

וואו אתן רציניות?!?!?

מה זאת אומרת איך להיות גברת?! לכל אחת יש אופי משלה וזה כל הכיף שיש בנות שהן קצת תומבוי ויש בהן נגיעות גבריות זה חמוד! כמו חברה שלי למשל איך להיות אישה ברמה?! חח אני מצטער זה ממש נראה לי מגוכך - תהיי מי שאת. אולי תלמדי איך להתלבש יותר נכון זה מעולה אבל מה שכתבת פה נראה לי קצת DEGRADING מי מחליט מי היא אישה? ואיך היא "אמורה" להתנהג?.......

Nicoleriver

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כך!!

מה אנחנו באנגליה?!

mistero

New member
כשכותבים הודעה בעברית עם מילים באנגלית

כדאי לפחות שהמילים בהן עושים שימוש אכן יהיו מתאימות...סתם בשביל לא לעשות צחוק מעצמך... היה יום הולדת מעולה! תודה רבה על העזרה!

ואללה..........

לא יודע מי את\ה אבל המילה DEGRADING מאוד מתאימה פה וקשורה צריך פירוש? יש בבילון. אז צחוק מעצמי אני לא עושה באנגלית אני מבין תודה.

למעלה