סדנת חזרה לעבודה הי אסתר, האם יש סדנה כזו בזמן הקרוב באזור המרכז או השרון ? תודה רבה.
ה הילית 1 New member 12/2/03 #1 סדנת חזרה לעבודה הי אסתר, האם יש סדנה כזו בזמן הקרוב באזור המרכז או השרון ? תודה רבה.
א אסתר גרוניס IBCLC New member 12/2/03 #2 All workshops are cancelled until Aprilbecause of the matsav. If any of you want to organize a group of moms for a specific subject, I will come and do it, but not if it is too far from Ramat Aviv.
All workshops are cancelled until Aprilbecause of the matsav. If any of you want to organize a group of moms for a specific subject, I will come and do it, but not if it is too far from Ramat Aviv.
ל לאה_מ New member 12/2/03 #3 תרגום: כל הסדנאות מבוטלות עד אפריל בגלל המצב. אם מישהי מכן רוצה לארגן קבוצת אמהות לנושא ספציפי, אני אגיע ואתן את הסדנא, אבל לא אם זה מרוחק יותר מדי מרמת אביב.
תרגום: כל הסדנאות מבוטלות עד אפריל בגלל המצב. אם מישהי מכן רוצה לארגן קבוצת אמהות לנושא ספציפי, אני אגיע ואתן את הסדנא, אבל לא אם זה מרוחק יותר מדי מרמת אביב.
מ מדהימאיה New member 13/2/03 #4 סדנת חזרה לעבודה הילית, גם אני מעוניינת! בנות, מי עוד רוצה? אני מוכנה להציע את הדירה שלי לקיום הסדנא (בגבעתיים)
סדנת חזרה לעבודה הילית, גם אני מעוניינת! בנות, מי עוד רוצה? אני מוכנה להציע את הדירה שלי לקיום הסדנא (בגבעתיים)
מ מדהימאיה New member 16/2/03 #6 מקפיצה יש עוד בנות שמעוניינות בסדנת חזרה לעבודה במרכז? אסתר, כמה בנות זה נחשב קבוצה?