סדנת אהבה מסוכנת

סדנת אהבה מסוכנת

האם שמעתם על סדנת אהבה? איך אפשר להזהיר מראש לגבי מקום כזה? הרי זה מקום מסוכן לציבור. למה אין פיקוח על קואצ'ינג?

bridges

New member
אני בטוח שלא בצורה הזאת

אני לא שמעתי על סדנת אהבה. אני אומר לך את החוויה שלי ממה שכתבת: כשאני קורא את המשפט "זה מסוכן לציבור" זה לא אומר לי כלום. ד"א זה נכון גם אם מישהו יכתוב "הסדנא הזאת מדהימה". זה עדיין לא אומר כלום. נכון? מה היה מדהים? מה הסדנא נתנה לו? רוצה תגובות? תהיי יותר ספציפית. יכול להיות שתרוויחי כאן הרבה יותר ממה שאת מצפה. רונן

האלי

New member
ובהזדמנות זו - על פיקוח

את שואלת למה אין פיקוח על קואצ'ינג, כשסומכים על מישהו שידע לבחור את הבחירות הנכונות לא מטילים עליו פיקוח. הפיקוח נדרש רק למי שעל פי תפיסתו הפטרנליסטית יודע טוב יותר מה טוב לזולת. במצב של היעדר פיקוח, אם סדנת האהבה מסוכנת לך, אל תלכי לשם. אני כשלעצמי לא יכול להעלות בדעתי אהבה מסוכנת. את מבינה? הציבור איננו עשוי מקשה אחת ומה שמסוכן לאחד אפשר שיהיה טוב לאחר. ולכן כדאי (לדעתי) להמעיט עד כמה שאפשר בפיקוח ולעודד כל אחד מהאנשים הכלולים בציבור להשתמש בשיקול הדעת שלו ובתבונתו.

אוריק3

New member
סדנת אהבה למה????

אהבת הארץ? אהבת הזולת? אהבה ומין? אהבה עצמית? כל "אהבה" מטרות קיומיויות אחרות לה..

bridges

New member
לפי תפיסתי אהבה זו אהבה...

מבחינת תהליך אני חושב שהבסיס זה אהבה עצמית ומשם יש רק התרחבות של האהבה...

isaacm

New member
לדידי סדנת אהבה לא יכולה להיות מסוכנת ../images/Emo13.gif

כואב לי לשמוע שנפגעת. אם תעבור כאן שוב ותקרא את ההודעה הזאת - ראה עצמך מוזמן לשתף. אשמח לקרא את שיהיה לך לחלוק, ולהתייחס. איציק

למעלה