סדנה ע"ש אמא שלי

etiush

New member
סדנה ע"ש אמא שלי

יום הסדנאות יתקיים ביום ג', ט"ו תמוז, תשס"ו, 11/7/2006 בביה"ס למקצועות הבריאות, אוניברסיטת תל-אביב תתקיים סדנה ע"ש אמא שלי ז"ל, קיראו: "כלב לב": סדנה לזכרה של עליזה אלפרין ז"ל מנחה: מר אורי בקמן¹ מטרת הסדנה: היכרות עם התחום הייחודי, הצובר תאוצה בשנים האחרונות של השימוש בכלבים לסיוע, ריפוי ורווחה לאוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים. הסדנה מוקדשת לזכרה של עליזה אלפרין ז"ל, מרפאה בעיסוק ותיקה, אשר עבדה במערכת החינוך עם אוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים ובתהליך לימודיה הכשירה כלבה לאישה חרשת עיוורת, ושילבה כלבי עזר בעבודתה. הנושאים שיוצגו בסדנה: מה הם כלבי סיוע ,ריפוי ורווחה מהן האוכלוסיות השונות הנהנות משירותם: אנשים עם נכויות שונות, לקויות שמיעה וראיה, אוטיזם או פיגור שכלי. קשישים וילדים עם הפרעות קשב ובעיות רגשיות,התנהגותיות וחברתיות. וכן חולי סכרת או אפילפסיה. היסטוריה של השימוש בכלבים למטרות סיוע,ריפוי ורווחה. רקע מחקרי לגבי התועלת בשימוש בכלבים למטרות סיוע ,ריפוי ורווחה. התאמת הכלב לאוכלוסיה, בחירה והתאמה של הכלב לאדם ודרכים לקבלת כלבי סיוע,ריפוי ורווחה. תהליך העבודה והליווי הכולל גם שלוב של אנשי מקצוע שונים בעבודה עם כלבי-סיוע,ריפוי ורווחה על מנת לקדם מטרות נוספות. הסדנה פותחת צוהר למרפאים בעיסוק להיכרות עם תחום זה ולאפשרות לשלב אותו בעבודתם. מערך הסדנה: הרצאה ורב שיח בהנחיית מר אורי בקמן. הקרנת מצגת וסרטון ממוחשב. מפגש עם נכה וכלבתה. קהל היעד: מרפאים/ות בעיסוק המעוניינים/ות להרחיב את שיטות העבודה שלהם ומגלים/ות עניין בתחום זה. אין צורך בהכשרה בתחום הכלבנות. המנחה: מר אורי בקמן - מאלף כלבים ,שעבר הכשרה בתחום בארה"ב. מרצה ומרכז קורסי אילוף בביה"ס להשתלמויות של "וינגייט",בוגר המדרשה לעובדים סוציאליים של משרד העבודה והרווחה בנושא הטיפול באדם עם פיגור שכלי, ובעל ניסיון של שנים רבות בעבודה עם אוכלוסיות בעלות צרכים מיוחדים וכלבים. ¹ "עולם הכלבים של אורי בקמן" מושב נורדיה מיקוד 42954, [email protected]

hartuvim

New member
מקסים!

איזה יופי של רעיון! נשמע מרשים מעניין ומכובד. אני מקווה שיהיה יום מוצלח ותודה ששיתפת אותנו. שירה.

vardarb

New member
יוזמה נפלאה...

למטרה ברוכה. שיהיה

שרה כהן1

New member
אשמח לקבל פרטים

שלום לך! שלחתי לך מסר אישי שאשמח לקבל פרטים על יום העיון. אני מרפאה בעיסוק ומתעניינת. אז שילחי לי במסרים האישיים את התוכנית וטופס הרשמה. תודה.

איזה יופי, אתי.

קודם כל טוב לראות אותך כאן שוב. ובאשר ליום העיון - הנצחה מאוד נאה ומכובדת בעיני. תודה ששיתפת.

למעלה