סדנה מדהימה שעשיתי....

mortex

New member
סדנה מדהימה שעשיתי....

חברים יקרים, אני רוצה לשתף אתכם בסדנה מדהימה שעשיתי, שמטרתה להעלות את רמת העשייה בחיים שלנו תוך כדי העלאת רמת הפאן. בסדנה עברתי חוויות כאלה ואחרות שמהם למדתי על עצמי המון, המודעות הפנימית שלי והחיצונית שלי לחיי עלו פלאים. ומצאתי את עצמי מתמודד הרבה יותר טוב עם מצבים שכולנו מכירים ואולי נתקעים בהם. שלא תבינו אותי לא נכון, הסדנה הזו אינה פתרון קסם, וגם לא טיפול או מחליפה טיפולים כאלה או אחרים. זו סדנת תקשורת נטו, שממנה הפקתי כלים נהדרים לעבוד איתם בחיים שלי ביום יום. אני מאמין שלכל אחד מגיעה המתנה הזו, וכל אחד יכול לעשות שינוי משמעותי בחיים שלו. אם מישהו מעוניין לדעת קצת יותר. על הסדנה הוא יכול לבקר באתר www.humanication.co.il ולקרוא על הסדנה הראשונה במסלול ההתפתחות שנקראת "מהות" . אם מישהו מעוניין לדעת את כל הפרטים . 03-9246646 שלוחה 104 שידבר עם סתיו, סתיו הוא זה שנתן לי את כל הפרטים כשאני נרשמתי. אם אתם חושבים שמגיע לכם יותר? אם אתם מחכים למשהו שיקרה, אז קחו את החיים בשני ידיים. ותעשו leap of faith לי זה פשוט היה מדהים!

איך אתה הגעת לסדנה?

מה גרם לך ללכת? מעניין אותי הדרך שעברת שגרמה לך להגיע לסדנה.

mortex

New member
הדרך שעברתי...

אני מאז ומעו8לם הייתי מחובר לעצמי, מאז ומעולם עסקתי במודעות העצמית שלי.... הסדנה עצמה היא מאד פרקטית, אימי הלכה לעשות אותה כי ידיד שלה המליץ לה על זה בחום, אחרי 3 שנים שהוא רדף אחריה היא הלכה לעשות ושלחה אותי ואת 3 האחים שלי לעשות גם... אני אז הייתי במשבר רציני בחיים שלי עקב אהבה נכזבת... אמרתי לעצמי, וואלה למה לא? זה עשה לאמא שלי טוב, אז בטח שי בזה משהו טוב... ומסתבר שיש בזה כלים מופלאים... החיים שלי השתנו לטובה וצמחתי בכמה וכמה רמות :)

איזה יופי!!!

הסיפורים של ההתפתחות האישית מעניינים אותי תמיד. הרבה פעמים מה שמניע את האדם לעשות את הצעד, זה איזה שהוא משבר, ובמקרים אחרים זה לא משבר כמובן. אוהבת את היקום הזה

mortex

New member
תכנסי לאתר הארגון

www.humaincation.co.il תקראי על כל המסלול או שתכתבי מייל ל [email protected] קוראים לו סתיו והוא במייל יוכל להסביר לך על כל המסלול התפתחות :) באהבה אורי

אה. אני חשבתי שאתה רוצה להרחיב

על מסלול ההתפתחות האישית שעברת עד כה (לא קשור לסדנה)

mortex

New member
אה :)

לא, את מסלול ההתפחות האישי שלי אני לא יכול לפרסם כאן, יקח לי שעות לכתוב מה עבר עליי בחמש שנים שאחרי הסדנאות :) אבל תודה על ההתעניינות

אבל אתה יכול לפרט במשהו אחד עוצמתי

שממש הצלחת לשנות בחייך.... או אפילו מקרה שאתה זוכר.... אשמח לשמוע!

liranush39

New member
עוד כלי מדהים לטיפול

היי אני לירן, ואני היום מטופלת אצל משהיא שהיא מטפלת באמצעות דמיון מודרך. קוראים לה עופרה, ובאמת, מאז שאני אצלה- טפו טפו טפו, רק דברים טובים, תובנות והכילים שהיא נותנת לי כל פעם מחדש- עוזרים לי כל תחומי החיים שלי. אני ממליצה בחום- שמה עופרה לויט והטלפון שלה הוא:054-5388844-אתם יכולים לאמר שלירן שלחה אתכם מהפורום. ושתהיה לכם שבת מקסימה.

שמחה בשבילך ../images/Emo45.gif

את יכולה לספר קצת על טיפול שעברת? או על תרגילים שתירגלת?

שאלה לגבי עלות הסדנה

קראתי כמה הודעות בפורומים אחרים (בעבר) על עלות גבוהה של הסדנה (לדעתם). אין לי זוכרת מה קראתי שהעלות היא. מה העלות של סדנת מהות? נכנסתי לאתר וראיתי שזה 5 ימים.

mortex

New member
לשאלתך בנוגע למחירים

המחירים רשומים באתר הארגון תחת צור קשר תאריכים ומחירים ) באהבה אורי

mortex

New member
בנוגע לחוויה עוצמתית....

כל החיים שלי הראש שלי היה עובד, כלומר הייתי מנהל עולם פנימי נרחב מאד, שלא היה קשור באופן עובדתי למציאות (אני מניח שלכל אחד יש כזה) , הרבה פעמים מתוך אוטומט, הייתי נותן משמעות גדולה מידיי ומשליך את המחשבות שלי על המציאות, ואשכרה נותן לנסיבות, פחדים דאגות או מחשבות את הכוח להחליט בשבילי החלטות... אחרי הסדנה, זה פשוט הפסיק.... ניהיה לי שקט, ממש פשוטו כמשמעו, נעשה לי שקט בתוך הראש.... פשוט מדהים, איך הכל נראה צלול ובהיר אחרי כן :) כלי נהדר וחוויה שאין מילים לתאר אותה...

למעלה