סדנה לילדי ADHD

Kalusa

New member
סדנה לילדי ADHD

שלום לכולם. לפני זמן לא רב שאלתי כאן בפורום על הדרכות שמיועדות לילדי ADHD. הדרכה שתעזור להם ותסביר להם על כל מה שקורה איתם. לי תמיד היה חסר, בכל ההדרכות, את החלק של הילד. איפה הוא יכול לעזור לעצמו וכו'. אז מצאתי.... הגענו אל הסדנה הזו בעקבות הדרכת הורים שסיימנו לא מזמן. מי שמעונין בפרטים אוכל להמליץ. אני לא יודעת אם מותר לי להמליץ כאן בפורום וכמובן שלא אעשה משהו בניגוד "לחוק"...

חגית35

New member
מאד חשוב להמליץ

אולי בלי מס' טל' אבל ספרי מה עברתם במה זה תרם איזה איזור זה פרטי או לא וכו' עלויות שעות... משך...

zivadina

New member
בוודאי שחשוב להמליץ כאן מתוך נסיון

את מוזמנת לכתוב שם, מקום, חוויות. רק לא מספר טלפון ודוא"ל. במידה שלמטפל יש אתר, נוכל להכניס אותו לספריית הקישורים שלנו. סיקרנת אותי.

Kalusa

New member
אז ככה...

את ההדרכת הורים עשינו אצל אסתר גולדברג, שעד כמה שזכור לי היא גם הומלצה כאן. פסיכולוגית ו - ADHD בעצמה, כך שגם מכירה את כל הסיפור, ומקרוב. וזה מה שתפס אותי. לא עוד אחת שרק למדה, אלא אחת עם ניסיון מחייה, מאבחנת ופסיכולוגית. הקורס אצלה היה מאוד ענייני וממצה ודי מכניס סדר בדברים. לי לא כ"כ, כי הרי אני "תלמידה" כאן בפורום... אבל בכל זאת גם לי סידרה, ולא מעט. לא מעט זוגות שפגשתי שם הם הורים לילדים שנמצאים אצלה בסדנת ילדים והיו מרוצים גם ממנה וגם מהסדנאות שהיא מעבירה. לפי הסיפורים "שרצו" שם ניתן היה להתרשם שהאשה הזו אכן יודעת מה היא עושה, ואכן עושה את זה הרבה יותר טוב, בכל אופן, מהפסיכולוגית שאצלה היינו ושהצליחה לבלבל אותי. הסדנאות ילדים (וזו בעייתי כרגע) הן לשנה כ 30 מפגשים. (כבר נראה רציני, לא?!) זו המלצתי, ואשמח לשמוע עוד מאנשים שהיו אצלה וילדיהם עברו את הסדנא. אנחנו מחכים לקבוצה שתפתח בשנה הבאה.... אה, שכחתי, דרך מכבי ומסובסד.

Kalusa

New member
קיבלתי את הטלפון שלה דרך מרפאת

קשב וריכוז בהרצליה שלחתי לך מסר...

למעלה