סדנא לכתה א'-דחוף!!!

מנגו51

New member
סדנא לכתה א'-דחוף!!!

סליחה שאני לא משתתפת פה לאחרונה מספיק, פשוט אני לא מצליחה להגיע לכלום בקושי ועובר עלינו זמן לחוץ..., אני צריכה רעיונות לסדנא לילדי כתה א'(30+ במספר), לקבלת השונות, לגיטימציה לשוננות, משהו כמו לכל אחד חוזקים/חולשים, איך אני מרגיש בלי יכולת X..., משהו שמתאים לרמתם, וזאת אחרי ארוע לא נעים שקרה לנו אתמול שבו כל הכתה צחקה על הילד כי הגיב בעצבים מוגזמים, וממש שרף את עצמו, מקווה שלא והילדים יתרגלו, מחכה... אפשר לפנות אלי גם במסר ואני אחזור, זה מאוד יעזור לנו!

יש הרבה ספרים

אני הכי אהבתי באופן אישי את "משהו אחר" (לא זוכרת את שם המחבר אבל את יכולה לעשות חיפוש בגוגל) אפשר אחרי קריאת הסיפור לדון בו עם הילדים, כל אחד יספר משהו אחר שיש בו.... וכו'... יש גם את : אדון ספלון (אני אישית לא מכירה).

מנגו51

New member
תודה זהב טהור,

מחכה לעוד רעיונות, אשמח לשמוע מנסיונכם!!! חבל, הילד התחיל להשתלב טוב ב"ה.

את יכולה לשאול את עמליה

עמליה עשתה כמה פעמים אני חושבת, עם מדריכה מיוחדת שבאה ועשתה פעילות לכתה. רק כדאי שתקחי בחשבון - האם הקשיים שלו מאוד מאוד בולטים לעין וחשוב לך ללמד את הכתה על הקשיים "שלו". או שמא הקשיים לא מאוד בולטים ואת מעדיפה להצניע את הקושי ולמרות זאת לקיים איזושהיא פעילות על קבלת השונה... ואזי הספרים הללו מומלצים.

מנגו51

New member
הקשיים בולטים-לא באופן חריג...

אני רוצה לקיים סדנא, אבל לא ספציפית אליו, אלא על קבלת השונה, ולזה שאף אחד לא מושלם, לכל אחד חסרונות..., ולשים דגש על חסרונות חברתיים-טקטיים, וכן, סף תסכול נמוך, בני נעלב בקלות ופגיע, אמנם מחזיר אך בלי פרופורציה , ועם קשיי ויסות-רגשי . אני אפנה לעמליה ואשמח לעוד רעיונות מכם...

גאמי

New member
תתקשרי אלי בבקשה עשיתי אחת כזאת

בשיתוף עם צוות בית הספר צרי אתי קשר במסר ורישמי את הטלפון שלך אחזור אליך.

נונינה1

New member
לא בדיוק סדנא אבל...........

בכיתה א' כאשר הבן שלי יצא המון פעמים החוצה להרגע בגלל שהיה מתוסכל ממשהו, באחת הפעמים המורה הפסיקה את השיעור ואמר לתלמידים שדור יצא כי היה לו מאוד קשה ואולי כדאי שכולנו נחשוב מתי קשה לנו, ומה עוזר לנו כשקשה לנו, וכך אולי נוכל גם לעזור לפעמים לדור....... זה גם חיבר כל אחד למקומות שקשה לו (לא רק לדור קשה) וגם גייס אותם לאוירה של "מי שקשה לו עוזרים לו"

למעלה