סדנא לילדים בני 5

aprodita0

New member
סדנא לילדים בני 5

אני צריכה להעביר סדנא בגן של בני. לבקשתו של בני. אבל אין לי מושג מה לעשות איתם . איזה דמות שתתאים גם לבנות וגם לבנים. איך בכלל להעביר סדנא עם 35 ילדים בני 5. אשמח לטיפים מכם. תודה רבה. לא רוצה לאכזב את הילד.

לדעתי...

דבר ראשון, 35 ילדים את חייבת עזרה. כאילו.. עוד מלמדת.

דבר שני:
אני לא יודעת אם יהיה להם ממש סבלנות ולהקשיב לך -
הם מקשיבים להבין בהתחלה ואחר כך להמשיך לבד... מבחינתם זה "פלסטלינה"

דבר שלישי:
תביאי בצק סוכר מוכן מראש עם צבעים. (אדום כחול ירוק וכו'....)
(מי שרוצה להכין לבן לצבע אחר - וולקם...)

התמונה פה עשיתי עם גילאי 4 אבל ביחד עם ההורים...
(והאמת? בגיל כזה ההורים נהנו יותר מהילדים....
)

aprodita0

New member
קוביית מזל תודה רבה

תמונה נהדרת ורעיון מקסים. לדעתך הגננת והסייעת לא יספיקו? פשוט זו הבטחה ששלפתי מהמותן לילד לכבוד יום הולדתו. לא אוהבת לאכזב אחרי הבטחות. וכן מה אכפת לי שיעשו אחר כך מה שעולה להם לראש. השאלה איך בכלל פונים אליהם מההתחלה?. מה אני הולכת לעשות איתם? כדאי להראות את התוצאה הסופית מההתחלה? או להפתיע בסוף?

רגע...

חשבתי שאת עוסקת בזה ליום יום.

השאלה אם יש לך תקציב, אם כן סבבה- את קונה את בצבעים ויאללה נצליח ... אבל כמו שאמרתי - חייבת מישהי שתעזור לך עם 30 ילדים. (עם הגננת תסכים = וולקם!! )

קשה לי להסביר לך ככה... או לדבר טלפוני או פשוט תזרמי עם הילדים.... הכל מצליחים איתם.
רק להסביר שיעשו הרבה כמו פלסטלינה- ואני בטוחה שבגלל שהזמן הוא קצר אז לא יקרה כלום לבצק ולא יתייבש

בואי נחשוב שכל בצק סוכר צבעוני מוכן עולה 25-30 ש"ח ל600 גרם (אני פשוט קונה רק צבע שחור )
וצבע לבן- קילו עולה 30 ש"ח

(אני מקווה שלא טעיתי בסכומים... אני פשוט קונה לבן של 6 קילו.. ואני לא קונה צבעים מוכנים - אלה אני לוקחת צבע מאכל צבעוני ...

אופצייה שנייה- להביא סדנא.

פרח333

New member
אני עשיתי בגן של הבן שלי

עשינו "סוכריות על מקל".
לימדתי אותם לרדד, הבאתי חותכנים יותר גדולים ותקענו שיפוד/קיסם.
הראיתי להם איך אפשר לקשט את הצורה שחתכו על-ידי עיגולים קטנים, נחשים קטנים, צורות מחותכנים קטנים יותר, והם עשו כל אחד מהראש שלו.
הגננת והסייעת עזרו, אבל הכי נוח היה בקבוצות קטנות - חילקנו את הגן לשתי קבוצות, אחת היתה עם הסייעת בחוץ ואחת איתי והגננת בפנים.

למעלה