סדנא ליום המשפחה

עתיד999

New member
סדנא ליום המשפחה

שלום לכולם. הוזמנתי לסדנא ליום המשפחה אני מחפש חומר כדי להכין אותה עם ראייה אימונית. "אימון למשפחה ביום המשפחה". אני מתלבט האם בכלל זה נושא שיתאים לאירועי יום המשפחה. מה דעתכם? במה יכולים לעזור? תודה.

coachingyou

New member
סדנא ליום המשפחה

יום המשפחה הוא הזדמנות מצויינת להעביר 'חומר אימוני' כמו שאתה קורא לו. אני מניחה שזו הסיבה שהזמינו אותך - רוצים ערך מוסף מהסדנה שאתה הולך להעביר. לכן - תבדוק עם מי שהזמין אותך מה הנושא המשמעותי שחשוב למנהל/ת ביה"ס להדגיש. בדר"כ יש נושאים מרכזים בכל שנה או צרכים של מנהל/ת ואז תוכל להתאים את המסרים שלך לאותו נושא. לאחר שתדע את הנושא המועדף/מרכז - אשמח לעזור לך בחומרי רלוונטים בבניית הסדנה. בהצלחה, דורית גן-מור

אני עושה סדנאות אימון ליום המשפחה

אני מניחה שעצם העובדה שהזמינו אותך למועד הזה מכוונת את ההרצאה לתכנים משפחתיים. ישנם המון נושאים אימוניים שמתאימים למשפחה- הורים וילדים ומה שביניהם: מיקוד (על מה אני שם דגש? על קושי עם ילדים, זוגיות? או על הפתרון. על המצב הרצוי לי?) מירוץ מורכב שבין עבודה ומשפחה והאיזון ביניהם (פרפסקטיבות, מודעות, בחירה, ניהול זמן וסדר יום) מערכות יחסים וכל המשתמע מזה- מודעות עצמית, ראיית האחר, הכרת תודה. לדעת להנות מהרגע- כביכול מאוד טרוויאלי שבמשפחה נדע להנות אך בגלל מורכבות החיים והקשיים- אנחנו נשאבים ל'אוטומט'.. איך לצאת מזה? מקווה שעזרתי.. בהצלחה!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חזון משפחתי

פעילות מעניינת יכולה להיות יצירת חזון משפחתי - מה מיוחד לנו כמשפחה (אנחנו אוהבים לטייל, יש לנו כלב...) מה חשוב לנו כמשפחה - ערכים מה היינו רוצים שיהיה בעתיד - כאן יש מקום לעבודה יצירתית - יצירת קולאז' משותף.

עתיד999

New member
רעיון יפה-תודה

רעיון יפה-תודה.מחכה לדעת מה באמת רוצים האנשים שהזמינו אותי. לאחר תאום ציפיות יהיה לי קל יותר לבנות את התוכנית. אשתף אתכם.

למעלה