סדנא לאלמנים/ות

hhhh1234

New member
תשובה שם המנחה בסדנא

שם הבחורה שמעבירה את הסדנא: אירית קפליוק. אכן מדברים רבות בסדנא זו, רק חבל שקשה להגיע לציבור שיכול להשתתף בסדנא זו. יש משהו באירית עצמה, היא פשוט עושה עבודה נפלאה. עבודת קודש. העבודה באה מתוך הלב ומרגישים זאת מייד. מעולם היא לא מסתכלת על השעון,(3 שעות עבודה בסדנא יכולים להיות גם 3.5 - 4 שעות) אין מצב אם מישהו זקוק לה ויתקשר אליה הבייתה , היא לא תחזיר תשובה, אין מצב אם מישהו נמצא בהתלבטות היא לא תהיה האוזן הקשבת שתוכל לעזור, להנחות ולהציע. היא מחוברת בכל נימי נפשה לכל המשתתפים בסדנא, מאפשרת יצירת עבודה חוויתית שמה שקורה שמסתיימים 12 המפגשים, אנשים רוצים להמשיך הלאה. אני אישית נפגשתי במסגרות אחרות אומנם לתקופות יותר קצרות עם 3 מנחים שונים וההבדל הוא באמת עצום. כך שאין לי ספק שזו זכות לעבוד איתה ולכן אני כל כך ממליצה עליה. כמובן, ואני תמיד מזכירה זאת, שאין שום בעיה אם מישהו מעוניין לשוחח (בטלפון) עם משתתפים אחרים שעברו איתה סדנא., אני תמיד אתן בשמחה טלפונים. נ.ב. אני תמיד אומרת שהאסון הנוראי שקרה לי הפגיש אותי עם כמה אנשים מדהימים, אחת מהם היא אירית. בברכה נילי 052-6864668

hhhh1234

New member
סדנא לאלמנים/ות

מידי פעם אני נכנסת כאורחת לפורום, קוראת את הדברים, נחשפת למתרחש, עדה לתמיכה והעזרה וחושבת שזה נפלא. נפלא שיש מקום כזה. בהזדמנות זו שאני נכנסת לפורום אני מפרסמת שוב ושוב את עובדת קיום הסדנא שלנו בפתח-תקווה. איני יודעת היכן משתתפי הפורום גרים, אולם אני רואה בין המשתתפים בפורום אנשים צעירים עם ילדים. בתקופה זו אני מנסה לאתר משתתפים שהם הורים לילדים צעירים, אולם לצערי, לא הצלחתי עדיין לאסוף 12 משתתפים. אני כל כך מצטערת,,קיבלתי כמה פניות מאנשים המעוניינים לקחת חלק וממתינים שהסדנא תיפתח, אך לכולם אמרתי שאם לא נצליח לגייס כ 11-12 משתתפים לא נוכל לקיים את הסדנא. להזכירכם, הסדנא בת 12 מפגשים אחת לשבוע בשעות הערב. בסדנא מקבלים את הכלים להתמודדות עם המצב החדש, במסגרת זו פוגשים חברים, נוצרות חברויות ופעילויות משותפות. (מעבר לשעות הסדנא). המפגשים האלו עושים כל כך טוב למשתתפים, המשתתפים מחכים בכיליון עיניים ליום המפגש, אף אחד לא נעדר!!! אני רואה את מצבי היום 3.5 שנים אחרי ויודעת עד כמה הסדנא הייתה משמעותית עבורי ועבור חברי. מי שמתלבט/מהסס/לא בטוח - ורוצה לשוחח עם אנשים שעברו מסגרת כזו, אוכל לתת שמות וטלפונים. אלו הגרים באזור המרכז ויכולים להתפנות לערב אחד בשבוע לתקופה מוגדרת, אל תהססו, פנו אלי - 052-6864668 בברכה נילי

ממליצה בחום על הסדנאות ...

אשלח את הודעתך למוכתבי הפורום תודה נילי שאת לא נואשת וממשיכה להזכיר את הסדנא . טלי

hash1212

New member
סדנא

hhhh1234' בוקר טוב. אני משתתפת בסדנא לאלמנות כבר חודשיים ואני לא מרגישה שאני מקבלת כלים או שזה עוזר לי בכלל. הסדנא שאת מציעה נשמעת לי רצינית נורא חבל שאני לא יכולה להשתתף, מכיוון שאני גרה באיזור הצפון. בנתיים אני מנסה לקבל טיפול ברמה האישת.

hash1212

New member
סדנא לאלמנות

משתתפת בסדנא דרך הביטוח הלאומי, לצערי אין אני מרגישה תועלת במפגשים אלו, איני מקבלת כלים להתמודדות. אולי כי המנחים אינם מצליחים במסימותהם או אולי הסיבה היא בדינמיקה של הקבוצה. נורא חבל לי, כי חיפשתי סדנא בנרות. היתה לי שיחה עם המנחים והבעתי את דעתי שאולי אני צריכה משהו ברמה האישית.

yamkachol

New member
../images/Emo24.gif ברוכה את בפינתך זו.

מתאים לפנות ולהזכיר ולידע - שהרי "בתחנת רכבת אנחנו". חלקנו יותר קבועים וחלקנו פחות. כך שתזכורת / מידע - תמיד יכול להוסיף ולעזור. תודה.

אלמוג127

New member
ממליצה בחום, אני עברתי אותן בויצ"ו

מתמודדים ומקבלים כלים להמשך חיים מאושרים

hhhh1234

New member
סדנא לאלמנים ואלמנות

אני שמחה על התגובות של האנשים, אכן יש סדנאות מאוד לא מוצלחות. אני מכירה לפחות במרכז עוד אישה שמעבירה סדנא, היום בסדנא שמתקיימת בפ-ת משתתפת בחורה שהייתה בסדנא השניה והיא רואה את ההבדל. אין מה לעשות, יש שיטות שונות של העברת סדנאות, יש אנשים שונים שמעבירים, זה מאוד תלוי במנחה ואיך הוא עושה זאת. אם הסדנא הומוגנית מבחינת הגילאים והמנחה מצויינת !!!! זה מתכון רק להצלחה. ,ולא שיש לי בעיה עם הגילאים - החשיבות בהמוגניות היא שיש הורים צעירים שההתמודדות שלהם מול האסון לא דומה לשלי שאני כבר סבתא.(ושגב יכול להעיד על כך) אני באתי מהסדנא, אני חוויתי אותה ואין ספק שהיא חוללה בי שינוי אדיר. זה לוקח זמן, יש צורך להפנים את הדברים. אני זוכרת שבהתחלה לא הבנתי בכלל מה רוצים ממני, אולם כאשר הסתיימו 12 מפגשים, אף אחד מאיתנו לא רצה להפסיק וכך המשכנו 3 מחזורים, וגם היום אנו ניפגשים עם המנחה פעם בחודש כי אנו זקוקים עדיין למפגשים, על אף העובדה שיש כבר 3 אנשים בסדנא שלנו שמצאו בני זוג, גם הם באים אחת לחודש. היום עולים נושאים שונים ומגוונים שרק אנשים שחוו התאלמנות יכולים להבין. יש לי חברה ששתינו התאלמנו בהפרש של 3 חודשים, היא לא עברה סדנא, היא חשבה שהיא תסתדר לבד, היא באמת בחורה על הכיפאק, היום אחרי 3.5 אני רואה את ההבדל ביננו, אני רואה היכן היא נמצאת והיכן אני, אני רואה שחסרים לה הכלים שאני קיבלתי, והיא בחורה פעלתנית, עם חברים ועוד.... יש הבדל, אני לא מדברת איתה על זה, אין טעם "להוכיח" אותה - מדוע היא לא רצתה להשתתף. אני עונה לטלפונים של האנשים, אני מסבירה, בסדנא כיום משתתפים שני אנשים שמאוד הססו, והיום הם מחכים למפגש בקוצר רוח - חברה, אין מה לעשות, צריך עזרה ואפשר לקבל אותה - קחו אותה. לצערי, המענה שאני נותנת הוא רק לאזור המרכז. אני מכירה מישהי שמארגנת סדנאות בחיפה, השיטה אחרת. אני מכירה את המנחה באופן אישי. מי מהצפון שיש לו שאלות בעניין יפנה אלי ישירות אני אסביר, אני לא רוצה ולא יכולה להיכנס לפרטים האלו באתר, זה לא המקום. תמיד אשמח לעזור לכל מי שיפנה. שיהיה רק טוב והכי קל שאפשר לכולנו יום נפלא להשתמע 052-6864668 נילי

ויש עוד סדנאות

ושוב אני מזכרה לכם שבמיוחד עבורכם רכזיתי אינפורמציה על סדנאות

למעלה