סדנא לאלמנים/ות

hhhh1234

New member
סדנא לאלמנים/ות

נותר מקום אחד לסדנא לאלמנים/ות שתתקיים בויצו בפתח-תקווה. הסדנא מתחילה בשבוע הבא. המסגרת 12 מפגשים בימי שני בשעות הערב. למעונין לקבל פרטים אפשר לפנות ביומיים הקרובים 052-6864668 נילי

kampf

New member
ארגון סדנה לאלמנים ואלמנות../images/Emo131.gif

היי לכל חברי בפורום, הסדנה שנפתחת השבוע מאופיינת בגילאים מעל 45 עד כמה שהבנתי. ואחרי סדנה אחת שעברתי (שהיתה מצוינת בדברים מסוימים) הבנתי שהסדנה הבאה שאני הולך צריכה להיות מאופינת בגילאים צעירים יותר מכיוון שההתמודדות בחלק מהדברים שונה מאד בין הגילים ובין מבנה המשפחה (גיל הילדים כמובן).לכן פניתי לנילי וביחד אנו ננסה לארגן סדנה נוספת לגילאים צעירים יותר עד גיל 45 . אז למי שמעוניין להגיע לסדנה נא לשלוח מסר לי או לנילי . ביי, שגב.

hhhh1234

New member
הי שגב בוקר טוב

בהמשך להערה שלך, חשוב לנו מאוד שיהיה מקסימום קריטריונים שיתאימו בין האנשים לכן הסדנא הזו שנפתחת, לא רק שמאופיינת בגילאי 45 ומעלה כל האנשים נמצאים באובדן שלהם בין 4-9 חודשים. (למרות שזה לא מחייב תלוי במצב של האלמן/ה וזה לאחר מתברר לאחר השיחה האישית עם המנחה) כל אדם שמבקש להצטרף נפגש עם מנחת הסדנא באופן אישי ויש תיאום ציפיות. עד כה הסדנאות היו מאוד מאוד מוצלחות, נשאר קשר טוב בין האנשים. על בסיס אותם משתתפים שעברו את הסדנאות הוקמה קבוצה חברתית הפועלת אחת לשבועיים והאנשים שמגיעים אליה מאוד מרוצים. כאחת שעברה את הסדנאות אני יכולה להעיד שהמנחה פשוט מדהימה שעושה עבודתה כשליחות. לגבי סדנא לאנשים צעירים יותר,שהמשותף ביניהם בשלב זה הוא גידול הילדים, זה נושא מאוד משמעותי, אני תקווה שנוכל "להרים" סדנא שכזו והיא תוכל להתחיל בסביבות חודש אפריל. שיהיה טוב לכולנו נילי

אלמוג127

New member
ממליצה בחום

כאחת שעברה את הסדנאות בויצו עם אירית אירית פשוט מדהימה אם יש כאלה שלא בא להם כך כך..אז אני אומרת בכוח תעשו זאת...לא תיצטערו פנינה

hhhh1234

New member
סדנא

הושלם ההרשמה והסדנא נפתחת. לגבי העתיד: אני תקווה שנצליח לארגן סדנא לאנשים צעירים יותר. אם יש אנשים המעוניינים לשמוע יותר פרטים,על מהות הסדנא, על דרך תיפקודה וכל שאלה אחרת, אנא, השאירו הודעה באתר כאשר אחזור אתקשר אליכם בברכה ושיהיה רק טוב לכולם נילי

סיגלי41

New member
אולי סדנאות לפי גלאי הילדים?

אני, למשל, בת 48 וילדי צעירים מאד.

kampf

New member
היי סיגלי../images/Emo140.gif

אני מאמין שלא תהיה בעיה שתצטרפי גם תעקבי אחרי הפורום אני השאיר הודעות בהמשך לגבי הפורום או שתרשמי אצל נילי שמרכזת את הנושא והיא כבר תעביר לך את המידע.052-6864668 נילי

עד29

New member
הצטרפות לסדנת אלמנים אלמנות עד גיל 45

היי נילי/שגב אני מעוניינת להצטרף לסדנה הבאה עד גילאי 45 ... עדי

למעלה