סדנא דארעא - חד הוא

Governor

New member
סדנא דארעא - חד הוא

כל הפאגאנים החוזרים בתשובה - נוצקו ועוצבו על פי אותו template קראו נא אשכול לא ארוך זה, ובמיוחד שימו לבכם לדברי מצגר בועז ושומר החומות הראשון, ואח"כ שובו ועיינו בהודעותיו של יובל199 באשכול שלנו (אין צרך לקרא גם את הודעותיו אוריאל 1, מכיוון שהוא באמת אחד הירודים והבלתי מפותחים שבחוזרים בתשובה) נו? סדנא דארעא - חד הוא. נכון? בעבר, כאשר החוזרים בתשובה הטפוסיים היו אנשים דוגמת צבי ענבל, דורון אורבך, אליהו ריפס, הרמן ברנובר, אפשר היה לטעון כי חלוניים החוזרים בתשובה, מיטיבים עם שני המחנות, כיוון שהם מעלים את ה- .I.Q הממוצע בשניהם!!! הדברים פסקו להית נכונים עם הופעת חוזרים בתשובה כמו יובל199, דניאל בלס, דוד1000, ובעז מצגר. חזרתם בתשובה עדיין מעלה את ה- .I.Q הממוצע אצל החילוניים. לא אצל המאמינים. ראו כתובות אינטרנט נילוות, למטה אפשר כי אילו התנצרו - היו יכולים לעשות שרות אדיר ליהדות. הם היו משפילים את הנצרות עד עפר... ______________________________________________________________ 0284392570

בּאהבה

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifהפרכות!!

1. iq150 אינו חוזר בתשובה אלא מלידה!!! 2. הוא בן 16 ולכן אינו מייצג את המחב"תים!!! 3. חוץ מזה ש-iq150 אמר ש"ברית מילה צומחת בחזרה" (וכפי שציינתי גילו כנראה הסתלבט) חוץ מזה לא שמעתי דבר אחד יותר טפשי ממה שאמרו פה המון אתאיסטים... רק שיש לי חיים ולכן לא אבזבז זמני בחשיפה ודריכה על בני אדם!!!

Governor

New member
`2. הוא בן 16 ולכן אינו מייצג

את המחב"תים!!!` לא אמרתי שהוא מחב"ת. אמרתי שהוא חוב"ת `3. חוץ מזה ש-iq150 אמר ש"ברית מילה צומחת בחזרה"...חוץ מזה לא שמעתי דבר אחד יותר טפשי ממה שאמרו פה המון אתאיסטים` מדובר בהרבה יותר משטות אחת. הנה קרא בעיון `.. רק שיש לי חיים ולכן לא אבזבז זמני בחשיפה ודריכה על בני אדם!!!` חשיפה - אין כאן. הכל דמויות וירטואליות שזהותן הממשית עלומה. אשר לדריכה - אתם מבקשים זאת, ואני אך נענה... ______________________________________________________________ 0284392570 בּאהבה

אלה שקרים שהעלמת מההפרכות להן...

גם אני חשבתי לעשות דף "שקרים ושטויות של גוברנור" אבל לשם מה לי? הרי כל הודעה שלך היא היכל ציטטות של שקרים ושטויות מעין זה...

Governor

New member
לא. אינך יכול לבנות `דף "שקרים

ושטויות של גוברנור"`, כיוון שאין כאלה...

../images/Emo6.gif אין אה?

מה בנוגע לאמירה שלך בקשר ל-פורום "אתאיזם ודת" הפורום הכי פופלרי בתפוז לטענתך? כל בן אדם עם רמת IQ מומצעת היה מבחין שזה הפורום המועדף _עליו_ ולא על _כל_ גולשי תפוז אך מיכוון שמדובר באדם שהוא אימבציל.....אפשר עוד להבין אז גופי לפני שאתה יוצא בהצהרות על מנות משכל של אנשים כאלה ואחרים,עצור וחשוב על שלך,ותחסוך לך את הפדיחות לא חרם?

Governor

New member
כן, סברתי שלפורום שלנו rating גבוה,

אולם, די היה לי ברמז קל ביותר כדי להבין שזה ענין של cookies. איני מומחה מחשבים. אתה אינך מומחה בשום תחום, פרט לתחום הבורות/בערות המקיף את כל מהותך... ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

למעלה