סדנאות

שלום לכולם אני סאן שיין ../images/Emo42.gif

רציתי לספר לכם שבאשדוד נפתחת שנת לימודים חדשה בבית הספר למשחק בבמת אשדוד, משם אתם מכירים את קרוספייס והאחרים... אנו מזמינים אתכם לקחת חלק באודישנים ובסדנאות הרבות שיש לנו להציע... ובשנת הלמיודים המרתקת כלכך... האודישנים יערכו בתאריכים 13-15 באוקטובר בין השעות 17:00-19:30... ע"י ג´ירום ארוש וצוות שנה ב´ בניהם אנוכי, קרוספייס, לייפי וכו´... להתראות שם... מי זורק???

rodp

New member
דרך התאט´ בהצלחה|

נושא : דרך התאטרון תאריך : 04/10/02 03:45 מחבר/ת : סדנת תאט´ נתניה דואר אלקטרוני : [email protected] דרך התאטרון - סדנת משחק בת 28 מפגשים שבועיים, 3 שעות בשבוע + שעורי בית, נפתחת בימים אלו ע"י הבמאישחקןמנהל אמנותי, דור פלס. הסדנא מותאמת גם לאנשים ללא ניסיון קודם. באמצעות טכניקות מחדר החזרות יוכל המצטרף לגלות אפשרויות באופן מפתיע על עצמו וללמוד כיצד לקבל החלטה! לפרטים: באזור נתניה ומרכז הארץ- 050-803393 . בתל-אביב- 058-408552

סדנאות אמן עם שפרה מילשטיין ויעל ברנפלד

בתיאטרון נוצר נפתחות בימים אלה סדנאות אמן עם השחקניות שפרה מילשטיין ויעל ברנפלד - יסודות במשחק ועבודה על סצנות. לפרטים והרשמה במשרדי התיאטרון 5189914

lifie

New member
אני לא מאמינה?!?!?!

שלום לך ילדונת ... אל תשאלי עכשיו קיבלתי את התמונה שדורית הבטיחה לי מההופעת סיום ... אז כמו שידידתי סאן שיין אמרה בין התאריכים 13-15/10 מתקיימים אצלינו אודישנים לקורס איכותי של תיאטרון רחוב קומדיה ומסיכות... בין השעות 17:00-19:30 לאנשים שגרים באשדוד והסביבה בגילאים 13-16 נודה לכם אם תבואו ונראה אולי בסוף אתם עוד תודו לנו !

ההצגה ´ירמה´ בנוצר

ועוד הודעה מהתיאטרון - לכל המעוניין בכל סוף שבוע ההצגה החדשה של תיאטרון נוצר ´ירמה´ - לפרטים והזמנות 5189914

רוזילה

New member
הבנתי....פשוט יש מישהו בסדרה...

שמכנים אותו סאנשיין... (שקוראים לו ג´אסטין בסדרה המופלאה הזאת..)

למעלה