"סדנאות 22"

sashacooklin

New member
"סדנאות 22"

"סדנאות 22", הממוקם בבר "לילנבלום 22" בתל אביב מתמחה בסדנאות אקטיביות, שמציעות חוויה לימודית ומעשית בנושאי יין ואלכוהול. הסדנאות מיועדות לאוהבי הנושא, ואנשי מקצוע כאחת, כבסיס והרחבת ידע. העיקרון המנחה הוא להפיג את המסתורין שאופף את נושאי היין והאלכוהול. סדרת הסדנאות הראשונות מיועדת לחודש אפריל. מספר המשתתפים בסדנאות הוא קטן, בכדי לאפשר יחס אישי לכל משתתף, ולענות לכל שאלה שתתעורר במלואה. אנו מעודדים את המשתתפים להישאר לשאול את המרצה שאלות אפילו לאחר שהסדנא מסתיימת, ולשמור על קשר. כיוון שמספר המשתתפים הוא קטן, הרשמה מוקדמת מומלצת. המרצים הם אנשי מקצוע בעלי ניסיון אישי רחב בכל נושא נלמד. הם מומחים בלהעביר תמונה מקיפה וברורה שאותם הם משלבים בחוויות אישיות ומשעשעות, שמשלימות את ההבנה המעשית. המרצה הראשית של "סדנאות 22" היא סשה קוקלין, שהיא בעלת נסיון של למעלה מ15 שנה בענף היין והאלכוהול ככתבת (עכבר העיר, מעריב, טיים אאוט), מדריכה ויועצת לענף. עד עכשיו, סשה היא המועמד הישראלי הראשון ל"פרי דו לנסון", שנחשב לפרס כתבי היין החשוב ביותר בעולם, על תרומתה לענף היין הישראלי בעיתונים בחו"ל, ובמיוחד באיטליה, ב"קוריירה דלה סרה" ו “SLOW”. עיקרי התמחותה הם יינות ישראלים, איטלקים ואמריקאים, ומשקאות חריפים שונים. לפרטים: 065-342984 או בדוא"ל: [email protected] ניתן לקבל גם אינפורמציה לגבי סדנאות מותאמים אישית עבור חברות ובתי עסק.

marsala

New member
סאשה איזו הפתעה../images/Emo70.gif

אני מקווה שאיך שהוא תזכרי אותי( משה, חבר טוב של מנה שטרום) אוף, שתיים עשרה שנה מאז נפגשנו לאחרונה , איך הזמן טס.. חברים יקרים! לסדנה הזאת אני מחייב אתכם ללכת! Mosh

למעלה