סדנאות יצירה

מילי13

New member
סדנאות יצירה

מי מכן מעבירה סדנאות יצירה ויש באמתחתה כמה טיפים ל"מדריך המתחיל"? למשל: בניית תכנית לעומת עבודה חופשית, נושאים וכו' וכמובן: מחירים?

linoyk

New member
אני מעבירה אשמח לעזור...

את מוזמנת לשלוח לי שאלות במסר...

../images/Emo13.gifחדשה

אני עוקבת אחרי הפורום זה זמן מה ושמח להצטרף לפורום. בין יתר הדברים שאני עושה אני עובדת כמדריכת אומנויות. אשמח לעזור לך אך אני לא יודעת אם אפשר לציין מס' טלפון בפורום. במידה וזה אפשרי אציין את המספר בעתיד ותוכלי ליצור אתי קשר

linoyk

New member
לגבי מספר טלפון...

לא מפרסמים מספרים בפורום ניתן לעשות זאת דרך מסרים. את המסר רואה רק האדם ששלחת לו את המסר... איזה סדנאות את עושה? באיזה אזור?

סדנאות יצירה

אני מלמדת באזור רמלה לוד והסביבה ולעיתים למקומות רחוקים שמזמינים אותי בעקרון אני מלמדת במתנסי"ם ובאחרונה בכל מקום שהתארגנה קבוצה. הלימודים הם לאורך כל השנה. בעקרון אני מלמדת אומנות משולבת שזה אומר עבודות על עץ, עבודות על זכוכית, הדפסי בדים, דאס,פימו ציור על עץ וכל מה שהתלמידות מבקשות בקיצור היריעה ארוכה. אם תרצי עוד מידע אשמח לשתף.

סמדר ר

New member
איזה כיף לך! נשמע אחלה!

גם אני מדריכה מוסמכת לאומנות - אך לצערי אנני מוצאת עבודה בתחום!!

../images/Emo39.gif../images/Emo141.gifהעברת סדנאות

לדעתי אפשר למצוא עבודה כמדריכה. את יכולה לפנות למתנסי"ים באזור מגוריך עם הצעה לפעמים כדאי בשלב ראשון להתפשר כדי שיכירו אותך. אפשרות שניה היא אם יש לך מקום בית או מקום אחר בו את יכולה להעביר סדנאות להכין פליירים ולפזר ע"י מרכזי קניות או חנויות למכשירי כתיבה. אפשרות נוספת לפנות לחנויות שמוכרות חומרי יצירה ולבדוק אם יש אפשרות להעביר חוגים בחנות ואז את מרוויחה וגם החנות מרוויחה ממכירה לתלמידות. בהצלחה

למעלה