האות ש'
מ מיכלוש יוסף New member 9/7/07 #115 ../images/Emo126.gifמאומצייייייק חדשיייייק . D; איך ? . לילה טוביייייק , לאביייק . 3> D;
נ נופר בוסקילה New member 9/7/07 #118 ../images/Emo20.gifלא טוב |: ניראה לי שזהה יבלבל כזה לודעת הוא בולט לעין וזה טוב לחתימות וזה שבנות עושות למפעלים אבלל איין בעיה :] תתחחחדשיי :]
../images/Emo20.gifלא טוב |: ניראה לי שזהה יבלבל כזה לודעת הוא בולט לעין וזה טוב לחתימות וזה שבנות עושות למפעלים אבלל איין בעיה :] תתחחחדשיי :]
א אוראליי XD New member 9/7/07 #119 ../images/Emo210.gif חשבתי פתחת גרפיקה ועיצובים חתימות וכאלה זה יבלבל :| אבל תתחדשי [: אווווף אני התרגלתי לגזוזיק!
../images/Emo210.gif חשבתי פתחת גרפיקה ועיצובים חתימות וכאלה זה יבלבל :| אבל תתחדשי [: אווווף אני התרגלתי לגזוזיק!
נ נופר בוסקילה New member 9/7/07 #120 ../images/Emo20.gifנעול|../images/Emo223.gif../images/Emo223.gif../images/Emo223.gif יום ראשון עבר , אוראל את הדעה שלך על המאומץ תגידי באופ של יום שני . ביי
../images/Emo20.gifנעול|../images/Emo223.gif../images/Emo223.gif../images/Emo223.gif יום ראשון עבר , אוראל את הדעה שלך על המאומץ תגידי באופ של יום שני . ביי