איפשהו בחדר . xD
מ מיכלוש יוסף New member 9/7/07 #121 ../images/Emo175.gifכן , אבל הם לא יתאימו לנעליים שלי . P = ונראה אם כולם ישימו אני גם ישים , אם ייצא לי מש'ו אחר . [: ^
../images/Emo175.gifכן , אבל הם לא יתאימו לנעליים שלי . P = ונראה אם כולם ישימו אני גם ישים , אם ייצא לי מש'ו אחר . [: ^
מ מיכלוש יוסף New member 8/7/07 #64 ../images/Emo175.gifלא נכון , הם גם יפים . [: לוואנס זה לא מתאים , אבל לאולסטאר וסקטור כן . [: אני ישים לי בסקטור . P =
../images/Emo175.gifלא נכון , הם גם יפים . [: לוואנס זה לא מתאים , אבל לאולסטאר וסקטור כן . [: אני ישים לי בסקטור . P =
ר רווותמיי New member 8/7/07 #65 אבל בצבע זה לא מתאיםD: חחחחחחחחחחחחח איכ זה מכוער מה זה הברווזים האלה -____- מי הסחאל שיילך עם זה? D:
אבל בצבע זה לא מתאיםD: חחחחחחחחחחחחח איכ זה מכוער מה זה הברווזים האלה -____- מי הסחאל שיילך עם זה? D:
ר רווותמיי New member 8/7/07 #73 איכס מיכל זה דוחהS: אני אומרת לך תאמתD: יש הרבה יותר יפים בחנויות נורמליות..
M MaStuLa76 New member 8/7/07 #67 הם מכוערים S; הגולגולות וצבעוני[יענו הגאווה] הכי נורמלים. וגם המשבצות נחמד אבל חרוש.
מ מיכלוש יוסף New member 8/7/07 #71 ../images/Emo175.gifדי נו , הם יפים אש . D; כאילו לא כולם , אבל חלק . P = איזזה חמוד הדובי עם הפרח והרקע הורוד הזה . [; ויש עוד ועוד .
../images/Emo175.gifדי נו , הם יפים אש . D; כאילו לא כולם , אבל חלק . P = איזזה חמוד הדובי עם הפרח והרקע הורוד הזה . [; ויש עוד ועוד .
נ נופר בוסקילה New member 9/7/07 #106 ../images/Emo20.gifממש לא , | : חחחחח את אוהבת את הורוד עם הברבז .ץ??
מ מיכלוש יוסף New member 9/7/07 #108 ../images/Emo175.gifזה לא היה ברווז , חע . D; זה היה דובי . P = ואהההמ זה שאהבתי את זה ויש בו קצת ורוד זה לא אומר שאני פאקצה , \: כאילו ורוד זה רק של פאקצות . זה לא . ואהבתי את הדובי לא את הורוד ! וזה שאמרתי ששירה פריקית זה היה בצחוק . [;
../images/Emo175.gifזה לא היה ברווז , חע . D; זה היה דובי . P = ואהההמ זה שאהבתי את זה ויש בו קצת ורוד זה לא אומר שאני פאקצה , \: כאילו ורוד זה רק של פאקצות . זה לא . ואהבתי את הדובי לא את הורוד ! וזה שאמרתי ששירה פריקית זה היה בצחוק . [;
נ נופר בוסקילה New member 9/7/07 #117 ../images/Emo20.gifאני מכוררהה שירה אמרה ליי שמאומץ זה דיבילי אבל מאז שבאתי לפורום לאא עזבתי אותו ואני רגיילה
../images/Emo20.gifאני מכוררהה שירה אמרה ליי שמאומץ זה דיבילי אבל מאז שבאתי לפורום לאא עזבתי אותו ואני רגיילה