סדאם נתפס!!!!!

fresh mishmesh

New member
כן../images/Emo70.gif זה היה כל כך אדיר../images/Emo70.gif

We got him. איך הוא נראה... פאק...

painapple

New member
חחחח כן.. הוא נראה כמו איזה חיה

שמתעללים בה ודוחפים לה מקלות לגרון.. ומצד שני, תראו את הזקן! מי לא היה עושה לו ילד??

חחח סדאם תעשה לי ילד!!

לדעתי הוא דומה קצת לסנטה קלאוס. דרך אגב - ראיתם את האייקונים החדשים?!
איזה יופי :)

Mister Matrix

New member
סוףסוף תפסו אותו!

ת'אמת שאולי היה עדיף להשאיר אותו חי חיי כלב באיזה בור בעומק 2 ומשהו מטרים מתחת לאדמה בכל מקרה הוא הגיע לקיצו ועכשיו צריך לטפל בסכנות אחרות שמאיימות עלינו!

Mae

New member
סאדם - הסוף (המר)

סלחו לי על הרחמנות , אבל האדם הזה נראה ממש מטורף... האם ככה ציפיתם שזה יגמר ? למצוא אותו באיזה נקיק מסתתר כשמבט של שיגעון בעיניים? זה מה שרציתם לראות? אישית אני יותר מרחמת עליו מאשר מרגישה תחושה של ניצחון והקלה . האמריקנים צריכים אותו בשביל הקמפיין שלהם ... עצם זה שאנחנו משתתפים בשמחה המזויפת הזו עושה אותנו חלק מהדבר המפגר הזה שנקרא המלחמה בעיראק. תכלס בוש רצה את הנפט... מצחיק לחשוב שבכלל נערכנו להפגזה ולמלחמה כמו ב-90-91 , ביזבזנו משאבים שהיו יכולים להיות מתועלים לרווחה ולחינוך... נקודה למחשבה.

זה מצחיק שהוא נראה כמו הומלס

הוא די חמוד ככה. הומלס קטן ומשוגע. האמת, אני קצת מרגישה לא בנוח להיות נורא שמחה, אני מרגישה קצת אשמה, כי הוא בן אדם, ולשנייה אני שוכחת שהוא רוצח מטונף. כאילו בתכלס זה עצוב, אדם שגר בבור חחח, ועובר מבור לבור כי שהאמריקנים לא ימצאו אותו. אבל תזכרי איך הוא היה מדבר, צועק, יורה, מתעלל, אונס ורוצח בלי רחמים. ותחשבי שאם הוא היה משיג את ידיו עליך --- no mercy. הוא ממש לא מסכן.

בהחלט נראה כמו הומלס

אבל לא ממש קטן (לא נראה שהוא לא היה רעב מדי בבור...). למרות שברור לי שהוא רוצח ושמגיע לו חתיכת עונש, אני כבר לא יכולה להסתכל על הסרט של הדקה וחצי איך שדוחפים לו את המקל לגרון. בכל זאת הוא נראה שם כמו איזה הומלס מסכן ולא שליט רוצח ואכזרי. איך שדוחפים לו את המקל לגרון בחוסר אונים והוא כל כך מלוכלך ומגעיל, ומראים את זה בלופים בלתי פוסקים בחדשות - זה דיי מזעזע, בתור בנאדם - הוא מסכן. אבל שוב - מגיע לו אפילו יותר מזה וזה לא קרוב לעונש שראוי לו לקבל. הוא נראה ממש מסכן. שיענישו אותו כבר ויתקעו אותו באיזה מקום מבודד שלא נשמע עליו יותר בחיים.

למעלה