סגת סמוראי 84 - שאלות

• פותח הנושא hugit
  • פורסם בתאריך

hugit

New member
סגת סמוראי 84 - שאלות

שלום, הסמוראי שלי נפך את נשמתו בשנית (רינג שבור). הרופאים לא ממליצים לשפץ מנוע אלא להחליפו, אך מנוע 1000 אינו בנמצא. האפשרות השניה לפתרון היא החלפה למנוע 1300 (שמופיע משנת 86 והלאה בסמוראים)אך אז מתעוררות בעיות רישוי- במשרד הרישוי רוצים אישור מהיבואן שמסרב לאשר זאת "כי ככה הרכב יוצר ולא משנים אותו".. השאלה שלי אליכם היא האם אתם מכירים מקור כלשהו למנוע משומש בנפך 1000 סמ"ק (שהושג בדרכים חוקיות..) או לחילופין מכירים דרכים לשכנע את מהנדס החברה שניתן להחליף את המנוע ל-1300 סמ"ק או שמישהו מכם מכיר אתרים באינטרנט שיכולים לעזור לי בכך. תודה מראש בכל מקרה.

גרמי

New member
מי אצל היבואן אמר לך את זה???

היבואן טיפש שהוא אומר שככה ייצרו את הרכב ולא משנים את זה, הרי עובדה שאותו אוטו שווק גם עם מנוע 1300. לדעתי אתה צריך ללכת לגורם יותר בכיר אצל היבואן על מנת לדרוש את האישור בשביל משרד הרישוי.

אילן די

New member
לא יזיק גם לכתוב לסוזוקי יפן

ולבקש מהם לדרוש מהיבואן לאשר את השינוי.

hugit

New member
מהנדס החברה בארץ..

אבל אני אנסה לפנות אליו שוב ואם לא הוא אז מי שמעליו ואם לא - יפן

kitt

New member
לדעתי אם היבואן לא מאשר החלפה שימצא

לך מנוע 1000, שב להם על הוריד הם ישברו

המלצה....מבעל ניסיון שהחליף....

מנוע לנפח גדול יותר... פנה שוב ושוב ליבואן, וכל פעם לדרגה גבוהה ו\או יצוגית יותר ודרוש גם את התשובות והתגובות בכתב... תציק להם ובקש את ההגיון. אני הצלחתי להוציא אישור כזה בסוף, אחרי הרבה בירוקרטיה וכאבי ראש... המנוע שלך, עד כמה שידוע לי, שהה למנוע הסוויפט, ותוכל למצוא אותו אצל הרבה ממגרשי הפירוק. אני לא יודע באמת לגבי זמינות ה-1000 אבל אני יודע שהיו מנועים לכלי הזה ב"מאגר" עד לא מזמן, ואף היה לו מנוע מוגדש לרכב שלך בדיוק...
... אם איני טועה 1600...אותם התושבות ב-ד-י-ו-ק !!! זה יכל להיות נחמד...זה מנוע שירד מסוויפט שיובאה באופן פרטי...
השדון

zvit

New member
כדאי לנסות לפנות למוסך מתמחה

1.לדעתי המוסך הטוב ביותר של סוזוקי זה "אוטו קליניק" בפתח תקוה, וכדאי לפנות אליו אולי יהיה לו פתרון. 2.כדאי גם לשלוח אי-מייל לרוני אהרונוביץ´ ב- www.netcar.co.il יש לו רעיונות טובים.

hugit

New member
תודה לכולם על התשובות ../images/Emo39.gif

אעדכן אותכם אם אצליח..

למעלה