סגרתי את יום ה'

סגרתי את יום ה' ../images/Emo88.gif

בבוקר נס עם כפית סוכר + 2 פתית עם גבינה וחצי עגבנה צהריים: 3 חתיכות שניצל [לא מטוגן] אני אופה שניצל ויוצא נהדר + 5 כפות פסטה ברוטב ביניים: כוס ח"פ מלאה בסורבה תות לימון ערב: 3 קערות קראנצ'ים עם חלב זהו להיום אני מרגישה כמו
יעלילייט

ליאת 0212

New member
היום אחרוג, כי יצאתי מזה סתומה../images/Emo163.gif

צ'מעו קטע- ישבתי מול המחשב ואכלתי סלט, וליד היתה לי צלחת עם בורקס תרד דיאטטי שהכנתי. סיימתי לאכול, בא לי עוד סלט אז הלכתי להכין|משקיענית|. אח"כ באתי למחשב לכתוב מה אכלתי (יש לי קובץ וורד פתוח בו אני כותבת הכל, שלא אשכח, וכמה קלוריות אכלתי עד כה), כתבתי שאכלתי סלט עם פקאן וגבינה, וראיתי ש"נשארו" לי עוד מלא קלוריות לאכול. מה עשיתי? הכנתי נס ואכלתי חתיכת עוגה, כולי מאושרת שלא חרגתי ממכסת ארוחת הצהרים. ואז, בצד ימין, ראיתי צלחת ריקה עם שאריות בורקס והרגשתי מזה טמבלית
אין, העייפות משפיעה עלי קשות!!!! בוקר
3 עוגיות וקורנפלקס. צהרים
3 בורקס תרד דיאטטיים, המון סלט עם מעט גבינה ומעט פקאן, עוגה. ערב
סנדויץ' עם גבינה וחביתה. עד כאן אני סבבה מבחינת קלוריות, אבל אני עוד רעבה, אז בטח אוכל עוד משו יותר מאוחר. אשתדל שזה יהיה משו קליל ולא ממש משמעותי. הולכת להתקשר להורים של תלמידי הקורס

לילית462

New member
גם אני סוגרת ../images/Emo88.gif

בוקר -
הפוך בינוני עם 2 סוכר חום, קרואסון עם גבינה בולגרית, פסטו וירקות צהרים - שתי חתיכות קטנות של פוקצ'ה עם מעט (כפית) רוטב של עשבי תיבול ושמן. סלט ירקות עם בולגרית (כנראה, מה שבטוח שהגבינה לא היתה רזה...) כמה ביסים - בערך שתי כפות גדושות של ניוקי ברוטב סלסה רוזה. שתי כפיות מעוגת גבינה ושוקולד הפוך עם 2 סוכר. בהתחלה חשבתי שלא אכלתי הרבה יום, עכשיו אני רואה שאני
ואכלתי מלא קלוריות מיותרות

hilla ab

New member
סוגרת גם

די מרוצה מעצמי היום בוקר נס גדול חביתה מקושקשת מביצה אחת שתי כפות גבינה לבנה 5 אחוז פרוסת לחם קל סלט צהריים סלט גדול טונה אחת בשמן ( מסוננת ) פרוסת לחם קל אחת ערב יוגורט 1.5 תפוס סמית' ( הכי אוהבת אותם...) מה שהייתי יכולה לשפר זה לשתות יותר אבל קשה להתעסק בעצמך שרודפים אחרי ילדה בת שנה ותשע תוך כדי שאחותה בת החודשיים דבוקה לציצי שלי...

nokia 2008

New member
אני עד כה שתיתי נס בבוקר

אכלתי סלט עם רוטב אלף האיים וליד זה אכלתי לחם מלא וגם נשקלתי וראיתי שהרזיתי עכשיו אני 62ק"ג

jesie12

New member
סוגרת

בוקר: לחמניה מחיטה מלאה עם גבינה 2 מלפפונים ו4 עגביות תמר קטנות ונס צהריים: 4 כפות פתיתים במבה קטנטנה וחטיף שוקולד 92 ערב: שזיף ואפרסק לילה:לחמניה עם טחינה ויוגורט תות לילה טוב

למעלה