סגרתי את יום א'

סגרתי את יום א' ../images/Emo88.gif

בבוקר - שעת פעילות גופנית במכון כושר לחמניה קלה עם חומוס צהריים: 3 קציצות עוף עם 6 כפות פתיתים וסלט 7 בייגלה קטנים ערב: טוסט מלחמניה קלה עם גבינה צהובה לייט, ירקות חתוכים , אקטימל, עוד חצי טוסט מלחמניה רגילה
מקווה שעמדתי במסגרת ה 1200 קלוריות....

איזו אלופה את../images/Emo106.gif

איך את מצליחה לעמוד במסגרת של 3 ארוחות בלי שום נישנוש מהצד? בלי אף פרי אחד שיהיה מתוק לנשמה? [7 בייגלה זה ממש פסיק.......]

חזרתי הרגע מריצה של שעה וחצי

ומנש בעלי חיכה לי עם כוס שייק פרי סחוט טרי עם קרח...אז קיבלתי את מנת הפרי המותרת והצוננת

גם אני סוגרת ../images/Emo9.gif

הבטחתי מהיום להיות ילדה טובה.......מה גם שהספקתי לעלות עוד חצי קילו מאז שחזרנו מנופש.............. אז - בוקר - קערה גדולה עם סלט ירקות קפה + חלב דל. מעדן דאייט 50 קל' צהרים - מוסקה בשרית [2 חצילים, 1 בצל, 1 תפ"א] חצי כוס פולים ביניים - צלחת פירות : 5 ליצ'י, מנגו קטן אישי, 20 ענבים. נס + חלב דל. ערב - 2 צנימים לחם קל + גבינה לבנה 5% ביצה קשה ירקות. בטח עד השינה - עוד נס אחד. שתייה - המון, המון, המון, סדר גודל של 3 ליטר מים...... לא ספרתי, אבל ליום הראשון מרגיש לי מעולה

סוגרת יום א' ולישון

בוקר: 2 פרוסות עם חצי ביצה קשה + כף גבינה לבנה + כוס רוויון ביניים: קלח תירס צהריים: קלח תירס + 2 קערות קטנות מרק ירקות ביניים: קלח תירס + 10 גרם גרעיני חמניות מלוחים ערב: ריבוע של פשטידת תירס (השתדלתי לקחת ריבוע קטן) + 3 בורקס קטנים עם גבינת קשקבל + 2 כוסות תה התעמלות היה לי היום בערך 35 דקות במתקנים בפארק אצלנו וכבר קבעתי עם בעלול למחר בבוקר לעשות את זה שוב.

יעל י

New member
סגרתי

בוקר-דגנים+גיל,ביס מעוגת גבינה צהרים-3לחם מלא+2 פסטרמה+2 כפות חציל במיונז בין-חופן בייגלה,3 כפות גלידה2% ערב-ירקות+בולגרית לילה-אבטיח

למעלה