סגרו את החוג
!!!

Defuse

New member
סגרו את החוג ../images/Emo7.gif!!!

איך יכלו לסגור חוג כזה נפלא וטהור? איך??? באותה שניה רציתי לתרגל עליהם את כל מה שלמדתי חח.. אני יודע שאני צוחק עכשיו אבל זה מתוך עצב שאי אפשר לבטא.. הסגירה פשוט הרסה אותי רוחנית ופיזית
... ואחרי שהתאמנתי 4 חודשים ברצף בלי לפספס שום שיעור!!
.. אני לא יזכיר את שם הסגנון מתוך כבוד אליו... אבל עכשיו דוגרי.. אני פשוט אבוד
!!.. עצות לשיפור המצב ועידודים יתקבלו בברכה
..

Defuse

New member
חברה זה לא בדיחה.. אני ממש עצוב..

אני ממש עצוב בגלל זה... חח וכן עם קונג פו שכולל BJJ חח.. בכל מקרה.. לא הבנתי את הקטע עם הפילאטיס ואני חיפשתי מקומות אבל אני מעדיף להמשיך לעבוד עם קונג פו
...

יוסיא

New member
לא נורא , אנו נעזור לך ../images/Emo189.gif

נעשה מגבית כל חברי הפורום ונקנה לך קלטות של קונג פו משיטה ( לא רוצה לומר בשביל לא להעליב את הבמאי ) שתוכל להתאמן בבית. כך תגיע לחגורה שחורה , ואז תלמד גם BJJ בקלטות , תגיע גם בזה לחגורה שחורה וכך תוכל לפתח בעצמך קונג פו עם BJJ . לך , תלמד , תחזור , או לפה או לספריית ווידאו

יוסיא

New member
הכל בהומור...אני בטוח שהוא גם

הבין זאת כך...לא הייתה פה שום כוונה לפגוע.

אין ברירה, אם נסגר החוג תצטרך לחפש

מקום אחר. אם תזכיר לנו איפה אתה גר, נוכל לנסות לעזור לך.

../images/Emo24.gif תתעודד

צריך להבין שזה דרכו של עולם,ולעיתים דברים לא בשליטתנו. מבינה את העצב,והתסכול,שאתה סופסוף מוצא מקום אליו אתה שייך,והוא נסגר. לזכור את המקום,כמו שהגדרת כ"נפלא וטהור", משהו שכאשר תזכר בו לאחור,תזכור איזו חוויה נפלאה הוא היה עבורך - ולהמשיך הלאה...עד שתמצא מקום אחר להתאמן בו,כי בסוף תמצא,זה רק עניין של זמן. ולספר לנו שתמצא מקום אחר,ושמילים כמו "הרס" אותי רוחנית ופיזית,ו"אבוד" יוחלפו במילים שמחות ,מעודדות,מקדמות וחיוביות יותר. ולהעזר בכל מי שמוכן לעזור,ולעשות כרגע דברים שיעשו לך טוב בלב
בהצלחה,בייב

דונתלה

New member
../images/Emo10.gif

אם כ"כ אהבת את המקום, אתה יכול להתנחם בזה שלפחות היתה לך ההזדמנות (והזכות)להכיר אותו ואת האנשים שבו. בטוח שתמצא עוד מקום שיהיה לך טוב כמו בקודם(אם לא יותר). בהצלחה

tiger claws

New member
אני מאמין בניסים

קח אותי לדוגמא- גם אני הייתי מבואס שסגרו את מרכז אביחי אבל בגלל שהרבה תלמידים של המרכז היו עצובים כמוני אז החליטו לפתוח אותו במקום אחר (בי"ס חוגים).

Defuse

New member
טוב כולם המאמן מצא פתרון!...

בסוף זה יהיה אותו מחיר והוא אמר שנמצא איזה פארק ונתאמן שמה.. ובינינו זה לא כ"כ משנה איפה מתאמנים העיקר שאתה מתאמן במה שאתה אוהב.. ואוהד אני גר בראש העין.. והעלו כאן כמה נקודות חשובות.. אז תודה לכל מי שניסה לעודד ולעזור YOU'R THE BEST

למעלה