סגנון.

Lone Rider

New member
../images/Emo140.gif כמו תמיד, תענוג לקרוא.

ספונדי - לפי החליפה זה שי..

yarivos

New member
מטחנת מים.

כן ברך, לא ברך, כל הקדיחה המוגזמת בנושא כבר יוצאת מכל החורים האפשריים. מתעסקים בשטות הזאת כאילו זה אחד מאבות המזון של הרכיבה, על המדף יחד עם תנוחה ומבט. בוא נשים את הדברים על השולחן, לפני כל החקירה הזאת של יתרונות\חסרונות של כל שיטה, בוא נבחן את זה קודם בטלסקופ של אגו ושל אסתטיקה. אחרי הכל, בתיאוריה, מי "שנותן ברך" יוצא גבר גבר ובטח שנראה יותר טוב. אלה שמלעיזים בגנות השיטה בסה"כ עוד לא נתנו ברך, הם ימשיכו לדרוש בתוקף מסלול מרוצים בכל שכונה בשביל להסכים ולהניח את הסליידר על האספלט, עוד חודש-חודשיים-שנה-שנתיים הם יצטרפו לשאר שכבר נתנו ברך. זהו, עכשיו אפשר להתפוצץ בכבוד. אז עזוב אותך שטויות, זה פשוט נראה יותר טוב.

Dungeon

New member
אם כבר מירוצים

נהג רכב שיכור נכנס בדבוקה של רוכבי אופניים במירוץ על כביש בגבול מקסיקו-ארה"ב. הרוג 1, 10 פצועים.

motorcycle boy

New member
יש לי שאלה לגבי הבדל אולי יותר מהותי

בהתיחס גם למה שפנגס כתב על יתרונות מול חסרונות של כל שיטה, מה בנוגע לגוף וישבן שנמצאים מתחת האופנוע בפניה-כמו שעושים רוכבי הכביש שרוצים להגיע עם הברך ללא הטיה חזקה מידי לעומת גוף וישבן שנמצאים מעל האופנוע כמו ברכיבת שטח תוך הפעלת משקל הגוף על הרגלית הנגדית? האם ההבדלים לא נובעים בעצם מאופי הפניות? יכולת להפיל וליישר חזרה את האופנוע בפניות קצרות, הדוקות ואיטיות יחסית בתנוחת השטח/סופרמוטו לעומת קבלת מהירות פניה גבוה יותר ללא החלקה בתנוחת הכביש?

fungas

New member
נראה שעניתי לך

עוד לפני ששאלת: "הרגל השלוחה לפנים בסופרמוטו מקורה בשטח, שם הפניות קצרות, איטיות יחסית (יחסית!) ויש בהן פטנציאל החלקה (קדמי או אחורי)" "תנוחת הכביש שלו איפשרה לו לפתח מהירות פניה גבוה יותר מכל אלה שרכבו בתנוחת סופרמוטו (ואני ביניהם)." אז כן, ההבדלים נובעים מאופי הפניות. זו הסיבה שרובם המוחלט של רוכבי הכביש הספורטיביים רוכבים בתנוחה שהם רוכבים. אופי הפניות הוא גם הסיבה שרוכבי סופרמוטו רוכבים בתנוחה שהם רוכבים. פשוט, מדי פעם מגיע איזה מטורלל אחד שמחליט שהוא עושה את זה אחרת. כמו אנגלברג. ותראה איך רוחו עדיין מהלכת על הספורט למרות שכבר יותר מ-3 שנים הוא לא נגע בסופרמוטו. זה מה שמגניב במרוצים. היציאות המטורפות. FUNGAS

bulb

New member
זה בסדר. היום הוא נוגע בדברים יותר טובים ../images/Emo3.gif

motorcycle boy

New member
../images/Emo45.gif קראתי שוב את הדברים ביתר תשומת לב

והבנתי, יש גם התיחסות לעניין הגוף שנמצאים מעל לעומת מתחת... בכל אופן, אני מנסה להיזכר עכשיו מה היתה הטכניקה של שפיצר. בכמה מירוצים שראיתי אותו הוא היה המהיר ביותר ולדעתי לא קם מאז רוכב מהיר ממנו, תקן אותי אם אני טועה.

אהוד א1

New member
הטכניקה של שפיצר היתה מאוד פשוטה:

ג-א-ז-י-ם!!!!!! ג-א-ז-י-ם!!!!!!!! ועוד קצת ג-א-ז-י-ם!!! יש ספק? עוד ג-א-ז-י-ם. כשהיא מלווה בכשרון ענק מלידה כמו במקרה שלו הטכניקה גם מנצחת מרוצים. אפילו עם RM250 עם פעימה אחת. מעבר לכך - היה לו פור רציני על האחרים: רוח גבית מרוח הקודש.

למעלה