סגנון קצת אחר

e m i l y

New member
כן...

או שפשוט אחליף מקצוע הכל תמיד כל כך ריגשי כשמדובר באמנות שלך

כ"כ מבינה אותך...

על כל פנים, אני מסכימה עם סקאטו. הדברים האלו גם הפריעו לי באיזו רמה. זה מזכיר לי - אחותי פעם ביקשה ממני לצייר לה ציור לבית החדש. עניתי לה כן ללא היסוס אבל אז העניינים הסתבכו beyond recognition כשהיא נהייתה לי הבימאית: "שהציור יהיה בגוונים של טורקיז עם אגרטל מלא בפרחי לילך, ושיהיה שם חלון פתוח וירגישו בריזה קלה בעורף כשמביטים ב בלה בלה בלה..." ובאגרופים קמוצים מאחורי גבי אמרתי לה שאני לא תופרת לפי מידות ושאני אעזור לה למצוא פוסטר חביב של אגרטל ובריזה ונגמור עניין.

e m i l y

New member
את מבינה?

וזאת עוד אחותך... וואי וואי, הרסת לי את הרעיון של להכין לאחי הפתעה לבית החדש. כי גם לו רוב הסיכויים שיהיו תיקונים

תמיד אמרתי

שמשפחה זה הלקוח הכי קשה. בקרוב אעלה הזמנה שעיצבתי לחתונה של אחותי הקטנה, שיחסית עבר בשלום לעומת מדורי הגיהנום שעברתי עם האחיות הגדולות.

j i m m y

New member
האמת שאני מסכים איתך

בעיקר בקשר לוואנביות של האובייקטים המצויירים

moshikgulst

New member
תוכן זה ממש לא הכל

האמירה הזאת מבטאת לפי דעתי גישה בעייתית שמפותחת בתחום הזה במדינתנו. מצד שני, גם חיצוניות היא לא הכל. הילית, תמשיכי תמשיכי להעלות עבודות שלך כחלק מהכיוון שאת שואפת אליו. אני בטוח שהתהליך יהיה מרתק ומעניין:) סקטו, נראה לי שאתה נותן לעצמך יותר מדי קרדיט.

moshikgulst

New member
התכוונתי

שאתה נותן לעצמך יותר מדי קרדיט בזה שאתה חושב שהביקורת שלך מעניינת יותר מדי מישהו. הנושא פה הוא האיור ולא הביקורת שלך. זה לא נאמר בטון רע או משהו... אני באופן אישי מחבב את הביקורות שלך.

pipidi

New member
נראה שמי שהבקורת פנתה אליו

התעניין וזה הכי חשוב, וכן, ביקורות של אנשים אחרים, לא רק של סקאטו מעניינות את היוצר ולפחות חלק מהכותבים בפורום ובטח יש גם דמויות נסתרות שמתעניינות.

מיכאל ג

New member
בניחוש שלי

פחם או עיפרון עם רפרנס מתמונה, ואח"כ נצבע בפוטושופ בלחץ זמן.

e m i l y

New member
מיכאל?

אנחנו מכירים? איך ניחשת? עפרון מתמונה ונצבע בפוטושופ במהירות הבזק

tomash11

New member
מדליק לאללה

ולו משום העובדה הפעוטה שבחיים לא הייתי חושב על זה. סילי מי. נראה טוב:) אני מניח שאם אצלך זה חד יותר, זה יותר טוב אפילו אצלך. אהבתי גם מאד את הסקיצה, עבודה יפה בצביעה.

בהתחלה לא הבנתי מה לא מסתדר לי.

ואחרי שקראתי את מה ש SCaToPHaG כתב, הכתה בי העובדה שיש שם סקייטרים וערסיות-פרחות-פקאצות, ושלאחת מהן יש מכנסי באגי כאלה. זה ממש מוזר ולא אמין, לא'דעת.

למעלה