סגנון קצת אחר

OrrKislev

New member
לא אהבתי

פשוט אני לא יודע על מה להסתכל האנשים מטושטשים, והרגע נראה מוזר, אז מה הפוקוס בתמונה בכלל? משהו כאן מוזר. למה יש כזה ניגוד גדול בין האנשים לבין השדרה? ציירת את הרגע עם צבעי עיפרון ואת האנשים בפוטושופ, ואולי זה יכל להיות ממש נחמד, אבל למה הם מטושטשים? טוב, אין לי הרבה להגיד מעבר לזה שהאנשים מטושטשים, והרקע נראה מגניב, אבל אני לא מבין מה קורה בתמונה הזו. בנימה שונה, בנושא שונה - מזמן לא הייתי כאן, ואני כנראה גם לא אחזור, לפחות למשך הרבה מאוד זמן. התחלתי בשנת שירות בנוער העובד והלומד, אני גר בירושלים בשכונת רמות עם הגרעין שלי, והכל מגניב. בהצלחה לי. בהצלחה לך. בהצלחה לכולנו. באהבה רבה רבה. להת'.

*GormE*

New member
אני אוהבת את הרקע

הדמויות לא משהו וההילה לא ברורה...

pillit

New member
אני אוהבת

את הדמויות, לפחות בחלק העליון שלהם. המכנסיים שלהם לא כל כך מטופלים והרקע לא מתקשר לי בכלל להם, או לסוס הזה שהילד קופץ מעליו.אבל הבנות מקסימות, ואני דוקא אוהבת את הפלייר שלהם... לכבוד מה ניסית את זה ?

e m i l y

New member
אני לא מבינה

למה זה נראה כה מטושטש...אצלי זה ממש חד... וזה לעכבר נוער. שיוצא בסוף שבוע.

pillit

New member
איזה מתוקים הם עכשיו

כמו סוכריות...מה שקצת מג'נטה עושה... עדיין- הגוש הירוק חאקי הגדול בלמעלה- לא משהו- אבל אולי שם יבואו כל הקרדיטים של העכבר עם הלוגו, אז זה בסדר ?

e m i l y

New member
כן.

שם הם יבואו... לא יודעת מה עבר עליי, החלטתי לשדרג קצת את הסגנון ויצא לי סלט, מקווה שהטקסטים קצת יאזנו את הבלאגן. אבל כעיקרון, אני הולכת להילחם! עד שהסגנונות ישתלבו זה בזה.

יכול להיות שהטשטוש הוא רק אשליה

שיוצרת ההילה מסביבם? אפשר לוותר עליה. מצטרף לכל המחמאות שכבר נאמרו.

נסיון יפה

לשלב בין 2 הסגנונות. זה יוצר עניין מצד אחד אבל גם קונטרסטיות גבולית מדי. לדעתי אפשר עוד לשחק עם הצבעוניות כדי למזג ביניהם טוב יותר. יפה לראות עוד סגנונות שלך. הזויות של העצים יפות. מאוד מזוהה עם שדרות רוטשילד. הדמויות מדליקות מאוד,(אולי אפשר לטפל בהוא משמאל שנראה כאילו הוא עומד לחנוק חתול) והסקייטבורדים מעוצבים כהלכה!

SCaToPHaG

New member
לשם שינוי - ביקורת תכנית

יש לי הרבה מה להגיד גם על האיור עצמו, אבל אני בוחר להגיב דווקא על התוכן ולא על הצורה. אני מאוכזב. אין דבר יותר גרוע מ wannabe. והאיור של הנערים האלה הוא כזה. הוא נראה כמו איור לסלקום של ילדים מאגניבים. זה רע. אני לא מדבר על הצבעים או הצורות או הפרצופים או הטכניקה או הקוים או האנטומיה - הם (כמעט) כולם אחלה. אני מדבר על *מה* מצוייר. גיבוב של מגניבות חסרת הגיון: * ראיתי הרבה סקייטרים בחיי, ואף לא אחד מהם סיכן את האייפוד שלו * ראיתי הרבה אייפודאים בחיי, ואף אחד מהם לא ויתר על האוזניות הלבנות * שלא לדבר על להחליק עם משקפי שמש ואוזניות בומסבטיות * לא ברור מה זה בדיוק הרמפה/בטונדה הכתומה שם, אבל זה לא נראה כמו אובייקט שיכול לגרום לסקייטבורד לקפוץ כ"כ גבוה, או לחילופין אין אזכור לרמפה שכזו שתגרום לו להגיע לכזה גובה בשביל לקפוץ מעל העסק הזה. ואף אחד לא יכול לעשות אוֹלְי כזה גובה מכלום. * בגדול זה נראה כאילו רצית לעשות ילדים עלק-מאגניבים בכל מחיר, וזה יצא אובר-מגניב שזה כבר לא מגניב. הם מתלהבים בצורה לא הגיונית ולכל המגיבים "למה-אתה-נטפל-לפרטים-קטנים-ולא-משמעותיים-רק-לך-אכפת-מזה-זה-לא-משנה-תראה-איזה-מאמם-הילית-מציירת-יא-אפס-מה-אתה-עשית-בשביל-מדינה" - תשמרו את התגובות שלכם לעצמם. בעצם לא. תגידו. תשפכו. רק תזכרו שתוכן זה הכל. content is king, כל השאר קישוטים.

leshemAmit

New member
מה אתה עשית בשביל המדינה?

ת'אמת כן, הובר מגניבות זה די הורס. אבל זה כבר לא רק עניין של איורים. בכלל כל הדמויות בסרטים ובמה לא שכאלה מוצלחות פשוט די הורסות. מצד שני, זה בדרך כלל מה שמדבר לילדים שמחפשים מודל חיקוי, ובגלל זה בפרסומות אתה כמעט תמיד תראה איזה בחור מוצלח כמו הדמויות היחידות שויל סמיית ישחק (הדמות השנונה, שכל הבנות מזילות עליו ריר, בסוף מציל את העולם או לפחות את ארה"ב ומוצא אהבת אמת).

SCaToPHaG

New member
אז זהו, שלא

"זה בדרך כלל מה שמדבר לילדים שמחפשים מודל חיקוי". לא. זה מה שגורם לילדים שהם קהל היעד לזלזל במוצר בגלל הנסיון הפתטי לדבר איתם בגובה העיניים. הילדים של היום מה-זה מתוחכמים.

leshemAmit

New member
אתה נותן יותר מידי קרדיט.

מעולם לא היה חשוב לילדים בישראל להיות בעלי מותגים או זיופים. אולי בגיל יותר מוקדם מאשר פעם אנשים מתחילים להתפקח מזה. אבל הצריכה של הנוער היום הרבה יותר מוגברת. חנויות בקניונים דחוסות (כמעט ורק חנויות של מותגים או מעצבים יש בקניונים בגלל המחיר) וכל הזמן נפתחים קניונים חדשים. וחנויות ברחוב (פרטיות) כל הזמן מתחלפות ולא ממש יצא לי לראות רחובות מסחריים וחנויות חדשות (חדשות, לא כאלה שהחליפו חנות אחרת שנסגרה). לפחות ככה זה בכפר-סבא, רעננה, הרצליה והוד השרון. כי זה האזור היחיד שאני יכול לדבר עליו מניסיון אמיתי. נ.ב. גם המותגים יותר "מתוחכמים", במיוחד בהתאמה לילדים המתוחכמים שלנו. הסקייטרים-פריקים מה"רחוב" שבולעים מותגים אולי הכי הרבה, ערסים שהפוזה אצלם היא ערך עליון, קלאברים שאפילו לא יעיזו להיכנס למועדון שלא ברשימת ה-5 המובחרים של האזור. ושאנטים שלפחות הם לא משקיעים את היתרה שלהם בבגדים אבל הם כנראה הקטגוריה של אנשים שהכי מעצבנים... :) ותעשיית החיקויים שפורחת, הרי אם לא היה איכפת לאנשים מהלוגו אז בשביל מה לזייף את הלוגו? אפשר לעשות אותו מוצר בלי הלוגו ולא היה צריך להסתכן עם המשטרה. ולהזכיר לכולם, ישראל בראש מדינות החיקויים (וזיופים לא רק של מוסיקה ומשחקי מחשב). ובכלל תרגילי היחצנות שעושים לילדים היום? דברים שכבר גובלים בשידול. שיחשבו שהם לא בגלל המותג, אלא באמת בשביל האיכות והמלצת חברים. יש אנשים שהעבודה שלהם זה לזהות את הילדים המקובלים בביה"ס ולתת להם מוצרים. שבתמורה להם, הילדים ישוויצו במוצרים וישכנעו את שאר הכיתה ללכת לקנות אותו דבר. הודעות מזויפות באינטרנט ובפורומים של שתולים, שנמצאים שבוע ויותר בפורום בקביעות, כדי שיכירו ויסמכו עלים ואז נותנים טיפ עם מוצר ממש מגניב שיצא להם ל"התנסות" בו. יש חברות פרסום שזאת ההתמחות שלהם. ובכלל, מותגים תמיד יהיו ותמיד יקנו אותם. בדרך כלל זה גם סמל של איכות. כמו מדבקה יקרה של תו תקן. גם כשאני הייתי בחטיבה ובתיכון ידענו לזהות והבדיל בכל הקישקוש הזה, אבל אנשים קנו.

Claw of Death

New member
אתה מרצי כשאתה מדבר על כך שיש

אנשים שמשתילים אנשים כאלו בבתי ספר, איזה עצוב זה. למרות שאף פעם אצלנו לא היו כאלה אנשים, אף אחד לא בא אלי ואמר "בוא תקנה בפוקס" או משהו כזה.

leshemAmit

New member
אפילו בצבא, באמצע הטירונות בבסיס

הכניסו, אם אישור של המפקד בסיס כמובן, וואן צבעוני מכוסה פירסומת של איזה חברת ארטיקים, עם wanaby דוגמניות בבגדי גוף שחילקו ארטיקים חינם (המינימום שאפשר לעשות כשאתה מקבל את הזכות הבלעדית לפרסום בתוך מחנה צבאי) תוך כדי כל מיני בולשיט של פרסום. כשיש חברות ואנשים פרטיים שתורמים מיליונים לצה"ל בעילום שם, נותנים לאיזה חברת ארטיקים לפרסם את עצמם במחנה צבאי ולהפסיק אימון בקרב מגע במחיר של ארטיק. אני חושב שהיום יש חוקים נגד "הטרדות" של ילדים באיזור ביה"ס. לא שזה מונע את הכשרון פרסום של הרבה חברות. את השיטה של "לתת חינם לילד המקובל כדי שכולם יעתיקו אותו" עשתה איזה חברה שמכרה נעליים עם גלגליות שמתקפלות לסוליה. שתולים בפורום יש במימון של לא מעט חברות. כמו שאמרתי, יש חברות שזה השירות שלהם, לשתול אנשים באינטרנט ולהציג מוצרים בשביל חברות אחרות שישלמו. יש כבר זמן רב, מודעות פרסום בעיתון שמתחזים לכתבות רגילות. קל לזהות אותם לפי כתובית "מדור פרסומי" שמעל הכותרת הגדולה. הבעיה היא שרוב האנשים לא מורגלים להסתכל מעל הכותרת הגדולה. שם העיניים מתמקדות ראשון ומשם רק יורדות ולרוב מפספסות את ה"מדור פרסומי" הננסי שלמעלה. בדרך כלל, אנשים מזהים את השטיקים האלה. אבל עדין יש אנשים שמאמינים שג. יפית היא אוביקטיבית.

e m i l y

New member
מסכימה לחלוטין

עם כל מילה שלך סקאטו! הכל אבל הכל, מהתוכן ועד הצורה כמעט היה החלטה של העורך! עשיתי כמה סקיצות, בחרו את הכי בנאלית= תעשי כמו פרסומת לאורנג'. הם ביקשו אוזניות, אחר כך אמרו לי "לא, לא קטנות, תעשי גדולות שיהיה בולט" אמרתי נו שוין אז האוזניות לא של האי פוד והקפיצה מוזרה עם הדבר הזה ועשיתי. צבעתי אחרת, עם מן דואטון על הכל, אמרו "לא מספיק צבעוני, שיהיה צבעוני, שמח, ככה זה מורבידי. עשיתי. ובסוף ממש שנאתי את עצמי וגם את מה שיצא. אמרתי, נשים בפורום, אולי יהיו קצת יותר סלחניים איתי ממה שאני עם עצמי. טעיתי. וטוב שכך, לפעמים צריך לשמוע ביקורת אמיתית. אבל ככה זה בשוק העבודה, זה לא קיטנה כמו בלימודים, אין לך שבוע לתרגיל, יש לך יום, במקרה הטוב, ואתה לא האיש שקובע איך הדברים יראו בסוף, אלא העורך. ולאט לאט אתה מבין שאתה בעצם סוג של שרת שהאינפורמציה רק עוברת דרכו.

SCaToPHaG

New member
עצוב לשמוע...

מקווה שהעתיד צופן לך לקוחות קצת יותר Open minded

למעלה