סגנון לבוש (דיון קטן)

B e n 6 2

New member
הלבוש שלי:

כשאני מגיע לאורוה אני גם פעיל מחוץ למגרש.. כך שאני בא במטרה להתלכלך. אני לא מחליף בגדים כשאני עולה על הסוס. הלבוש ברכיבה: מכנס ארוך: ג'ינס, בד חולצה: שרול ארוך [גופיה], אלגנטית עם שרול ארוך. בחורף עם שתים. הנעלה: מגפי גומי [של רפתנים] גבוהים במיוחד, המכנס תחתם. קסדה כמובן[אני עובד על זה שתהיה לי אחת אשית. נראה לי עדיף]. עדין לא יצא שרכבתי בלי קסדה. אני אשית לא מתחרה כמו חלק כאן, וכנראה שלא אתחרה גם. אני פשוט לא בענין. אני לא מאמין בכל היופי החיצוני הזה שעולה מאות אם לא אלפי שקלים [דוגמה: מגפי עור שיכולים להגיע לסכום של 1,000 ש"ח]..

כסף כסף

נגעת בנקודה חשובה. נועה דיברה על חשיבות המגף ביחס לנעל הרים (עבודה)-הנעליים שלי עלו 170 שקל ונמצאו בחנות רגילה,כדי להשיג מגף קודם כל אני חייב להזמין מיצרן או ספק והמחיר גבוה פי שלושה לפחות. ובטיחות? אובכן קודם כל ארכובות ווסטרן רחבות ומעטים האנשים שכף רגלם מספיק גדולה כדי שתיתקע-וחוץ מזה,בנפילה מסוס הרגל מתעקמת,המגף מחליקה לתוך הארכובה ונוצרת זוית חדה.במקרה כזה הסוליה החלקה בעולם לא תעזור (ובעצם אורך המגף יכול לפגוע כי הוא גורם לרגל להפוך למנוף).

meedas

New member
לא מדויק..

בוקר טוב דבר ראשון, בזמני יוצרו בארץ מגפי רכיבה מגומי שעלו בערך 100-150 שקל והחזיקו שנים. היצרן היה "דפנה" ולמיטב ידיעתי, עדיין אפשר למצוא כאלו. אגב, הם מייצאים לחו"ל. פגשתי את המגפים שלהם בכל חנויות ציוד הרכיבה שבהן ביקרתי בארה"ב ועל רגליהן של לא מעט רוכבות צעירות בחווה שבא עבדתי. אני מסכימה שאין צורך להוציא אלפי שקלים על מגף מעור. את אלו נשאיר למקצוענים. וחזרה לעניין.. אמנם ארכובות של אוכפי ווסטרן רחבות יותר, אבל כל זמן שמקפידים להניח את הרגל במקום הנכון (לא עמוק מדי בתוך הארכובה) הרגל תחליק החוצה במקרה של נפילה. העקב במגף עוזר למנוע כניסה עמוקה מידי של הרגל לארכובה בזמן הרכיבה. ראיתי לא מעט רוכבים שמניחים את כף הרגל עמוק מידי בארכובה. למי שמתעניין - המיקום הנכון הוא כרית כף הרגל... צריך ללכת לעבוד קצת.. יום שקט לכולם נועה

אם בבטיחות מדובר

אם את יוצאת מנקודה של בטיחות הרגל בארכובה הרי כדאי לקנות ארכובה עם צד חיצוני מתפרק-פשוט בהרבה ובטוח יותר מכל מגף. העלת נקודות נוספות שאליהם צריך להגיב בצורה נפרדת,ללא קשר לביגוד או איבזור אלה בתנאים שיש לרוכב.אני כנראה אפתח על זה דיון נוסף

dixie chick

New member
פשרה זולה בעניין המגפיים זה

מגפיים אוסטרליות ראיתי כבר גם רוכבי ווסטרן וגם אנגליש רוכבים איתם. אני רכבתי איתן שנה והן היו נוחות נוחות נוחות. מחירן כשליש ממחיר מגף ווסטרן, הן יושבות מאוד נוח על הרגל ומספקות את כל היתרונות (כמעט חוץ מהגובה אולי אבל גם יש בלאנסטון גבוהות) של מגף רגיל.

arieledaho

New member
כמו אצל מורן גם אצלי הלבוש חשוב!!

ובגלל שאני דרסז'ניקית אז עוד יותר [מבחינת התאמת צבעים וכו']..לרכיבה רגילה אני משתדלת לבוא עם חולצת פולו מכופתרת ועם גרביים ארוכות שמתאימות בצבע, לפעמים זה לא יוצא אבל רק לעיתים רחוקות[!].לקליניקות הכובע מתאים לחולצה שמתאים לגרביים שמתאימים לשמיכה ולבנדז'ים של הסוס!!!! [תקראו לי מטורפת]לתחרויות ז'קט, חולצת תחרויות מכופתרת, סטוק עם סיכה, כפפות לבנות, מגפיים שחורות גבוהות, שמיכה לבנה, ולשיער הארוך והג'יפאי שלי צמה חחח.וכמובן קסדה!!!!!!!!!

למעלה