אם רק האיפור מפריע, מצבנו טוב.שימו נא ליבכם מה קורה כשאדם שמקדיש חלק רציני מיומו לאיפור מוגזם עד הגחכה, והוא נתון בלחץ אטומי ולא מוקפד בשל כך. בצד שמאל יש מריחות של 3 גווני צבע במרווחים, כשביניהם הגוון הטיבעי. מה גרם לצלם ולמאפר/ת להתרשל בתפקידם עד לרמה כה חובבנית.
צפה בקובץ המצורף 135942
האור בתמונה מטעה.שימו נא ליבכם מה קורה כשאדם שמקדיש חלק רציני מיומו לאיפור מוגזם עד הגחכה, והוא נתון בלחץ אטומי ולא מוקפד בשל כך. בצד שמאל יש מריחות של 3 גווני צבע במרווחים, כשביניהם הגוון הטיבעי. מה גרם לצלם ולמאפר/ת להתרשל בתפקידם עד לרמה כה חובבנית.
צפה בקובץ המצורף 135942
אני "שמתי לב" יותר במה אנשים שמתים משעמום בחייהם עוסקיםשימו נא ליבכם מה קורה כשאדם שמקדיש חלק רציני מיומו לאיפור מוגזם עד הגחכה, והוא נתון בלחץ אטומי ולא מוקפד בשל כך. בצד שמאל יש מריחות של 3 גווני צבע במרווחים, כשביניהם הגוון הטיבעי. מה גרם לצלם ולמאפר/ת להתרשל בתפקידם עד לרמה כה חובבנית.
אתאני "שמתי לב" יותר במה אנשים שמתים משעמום בחייהם עוסקים. כאילו, מעבר להמצאות שהוכנסו לעניין וכו', סתם כך עצם ההתעסקות בדברי הבל משעממים כאלה, רק כדי שיוכלו ללכת לישון בתחושה ש'הנה, השמצתי אותו היום'
.
Seriously, get a life.
תשמיץ את ראש הממשלה כאוות נפשךאת
כבוד ראש הממשלה הנבחר, מר בנימין נתניהו נ"י שליט"א, מייסד המדינה הפלישטית על דם חיילינו האמיצים, שוטרינו וכחות ביטחון נוספים, תושבי הדרום, ומבלי מסיבת נובה
אי אפשר להשמיץ. כל מה שיגידו, אמת היא.
הכל צפוי והרשות נתונה
קודם כל מותר לי. איפורו מכספי שלי, וגם מכס]ך שלך. באשר ל "הכל צפוי....". לא זוכר מי מהחז"ל אמר את זה ובאלו נסיבות, אבל זה על דברים גדולים ממה שאנחנו דניםתשמיץ את ראש הממשלה כאוות נפשך. רק יהיה נחמד אם זה ייעשה בדברים עניינים. צבא שערו או השלכות סוג האיפור בו השתמש על כך, עם כל הכבוד, לא באמת נופל תחת הגדרה זו
. אז סורי, אבל במלוא הרצינות אני לא חושב שאנשים בעלי חיים מינימליים יעסקו בדברי ההבל האלה. אלה שאין להם, בהחלט כן. תחשוק נפשך, תתמודד עם עמדתי זו. לא תרצה, תגיב כפי שעשית הפעם. הכל צפוי והרשות נתונה.
לא חושב שאני משלם על איפור רוה"מ. לגבי האמירה המצוטטת, הדברים נכונים בדיוק גם לכאןקודם כל מותר לי. איפורו מכספי שלי, וגם מכס]ך שלך. באשר ל "הכל צפוי....". לא זוכר מי מהחז"ל אמר את זה ובאלו נסיבות, אבל זה על דברים גדולים ממה שאנחנו דנים
פה ועכשיו. אגב בסטטיסטיקה , אחרי כל המשוואות המסובכות ביותר, יש את האלמנט הזה, המסומן בe.
אז אתה, משליך עלי , הקטן והצעיר, משפט עם כל כך הרבה עומק ותוכן?
כן. אתה משלם. גם על הלישכה של שרה נ"י יירום כבודה BA MA . גם על האבטחה של יאיר נ"י. כן, היה לי מוזר שאתה מחיל עלי , הקטן, דברים שברומו של עולם. לא רגיל לכגון אלהלא חושב שאני משלם על איפור רוה"מ. לגבי האמירה המצוטטת, הדברים נכונים בדיוק גם לכאן, אם כי אתה לוקח אתם מעט כבד יותר משהתכוונתי.
לא יודע/זוכר מה זאת משוואה בסטטיסטיקה עם e בסוף. סומך עליך שזה היה חשוב ורלוונטי.
לא, אני לא.כן. אתה משלם.
על זה בהחלט כן וטוב שכך.גם על הלישכה של שרה נ"י יירום כבודה BA MA .
כנ"ל. כלומר גרוע שזה נחוץ, אבל מעבר לכך כאמור.גם על האבטחה של יאיר נ"י.
בטוחני שתתמודד.כן, היה לי מוזר שאתה מחיל עלי , הקטן, דברים שברומו של עולם. לא רגיל לכגון אלה![]()
דווקא כן. אפילו אם אינך משלם מס הכנסה אתה משלם מע"מ בכל קניה שלך, האוצר מלקט את המע"ם שלך ומממן ממנו שלל דברים, כולל את צרכי משפחת ראש הממשלה.לא, אני לא.
תגובתי לא באה לומר שאני לא משלם מיסים, אלא שאיפור ראש הממשלה, ככל שהוא אכן משתמש (ולא נראה לי שזה המצב), לא מחויב על חשבון המדינהדווקא כן. אפילו אם אינך משלם מס הכנסה אתה משלם מע"מ בכל קניה שלך, האוצר מלקט את המע"ם שלך ומממן ממנו שלל דברים, כולל את צרכי משפחת ראש הממשלה.
רק אם אתה מלקט תרומות עבור צרכיך ולא קונה דבר (גם לא בידי שליח- אישה או ילדים) אינך תורם לאוצר המדינה.
גם כאן אתה טועה. ראש הממשלה מאופר כל יום לפני שיוצא לציבור. אגב, זו לא המצאה שלו, אפילו שמעון פרס היה מתאפר בעדינות. ראש הממשלה הנוכחי נראה מגיע יום יום למקום בו הוא מתאפר.תגובתי לא באה לומר שאני לא משלם מיסים, אלא שאיפור ראש הממשלה, ככל שהוא אכן משתמש (ולא נראה לי שזה המצב), לא מחויב על חשבון המדינה . סביר יותר להניח שזה איפור שאנחנו רואים בצילומים מתוכננים וראיונות, שם זה מתבצע על-ידי הגופים המקצועיים במסגרת ההכנות לראיון (יעני על חשבון התקשורת, במילים פחות פלצניות ). בשוטף אני מאוד בספק אם רוה"מ מסתובב עם איפור וגם אם כן, אני רחוק מלהיות בטוח שזה ע"ח המדינה. זה שאכן המדינה מממנת את צרכי המשפחה, לא אומר שהיא מממנת כל דבר וגחמה (ע"ע משפחת בנט ומשלוחי האוכל למשל).
הבינה המלאכותית דווקא טוענת שעל אף שמועות בעניין כלל לא בטוח שרוה״מ מתאפר (שלא לפני צילומים וכיו״ב)גם כאן אתה טועה. ראש הממשלה מאופר כל יום לפני שיוצא לציבור. אגב, זו לא המצאה שלו, אפילו שמעון פרס היה מתאפר בעדינות. ראש הממשלה הנוכחי נראה מגיע יום יום למקום בו הוא מתאפר.
מצדי שיצבע את השיער שלו בירוק עם נקודות כתומות. זה לא רלוונטי לכלום.שימו נא ליבכם מה קורה כשאדם שמקדיש חלק רציני מיומו לאיפור מוגזם עד הגחכה, והוא נתון בלחץ אטומי ולא מוקפד בשל כך. בצד שמאל יש מריחות של 3 גווני צבע במרווחים, כשביניהם הגוון הטיבעי. מה גרם לצלם ולמאפר/ת להתרשל בתפקידם עד לרמה כה חובבנית.
צפה בקובץ המצורף 135942
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.