סגלגל

XמX של Wון

Well-known member
שימו נא ליבכם מה קורה כשאדם שמקדיש חלק רציני מיומו לאיפור מוגזם עד הגחכה, והוא נתון בלחץ אטומי ולא מוקפד בשל כך. בצד שמאל יש מריחות של 3 גווני צבע במרווחים, כשביניהם הגוון הטיבעי. מה גרם לצלם ולמאפר/ת להתרשל בתפקידם עד לרמה כה חובבנית.
FB_IMG_1755579648257.jpg

שמלת תחרה1

Well-known member
שימו נא ליבכם מה קורה כשאדם שמקדיש חלק רציני מיומו לאיפור מוגזם עד הגחכה, והוא נתון בלחץ אטומי ולא מוקפד בשל כך. בצד שמאל יש מריחות של 3 גווני צבע במרווחים, כשביניהם הגוון הטיבעי. מה גרם לצלם ולמאפר/ת להתרשל בתפקידם עד לרמה כה חובבנית.
צפה בקובץ המצורף 135942
אם רק האיפור מפריע, מצבנו טוב.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
צפה בקובץ המצורף 135942
האור בתמונה מטעה.
נראה לכם שסמל החטופים בגוון לבן?

Harrington

Well-known member
מנהל
אני "שמתי לב" יותר במה אנשים שמתים משעמום בחייהם עוסקים :). כאילו, מעבר להמצאות שהוכנסו לעניין וכו', סתם כך עצם ההתעסקות בדברי הבל משעממים כאלה, רק כדי שיוכלו ללכת לישון בתחושה ש'הנה, השמצתי אותו היום' :cool:.

Seriously, get a life.

boriska1

Well-known member
אני "שמתי לב" יותר במה אנשים שמתים משעמום בחייהם עוסקים :). כאילו, מעבר להמצאות שהוכנסו לעניין וכו', סתם כך עצם ההתעסקות בדברי הבל משעממים כאלה, רק כדי שיוכלו ללכת לישון בתחושה ש'הנה, השמצתי אותו היום' :cool:.

Seriously, get a life.
את
כבוד ראש הממשלה הנבחר, מר בנימין נתניהו נ"י שליט"א, מייסד המדינה הפלישטית על דם חיילינו האמיצים, שוטרינו וכחות ביטחון נוספים, תושבי הדרום, ומבלי מסיבת נובה
אי אפשר להשמיץ. כל מה שיגידו, אמת היא.

Harrington

Well-known member
מנהל
את
כבוד ראש הממשלה הנבחר, מר בנימין נתניהו נ"י שליט"א, מייסד המדינה הפלישטית על דם חיילינו האמיצים, שוטרינו וכחות ביטחון נוספים, תושבי הדרום, ומבלי מסיבת נובה
אי אפשר להשמיץ. כל מה שיגידו, אמת היא.
תשמיץ את ראש הממשלה כאוות נפשך :). רק יהיה נחמד אם זה ייעשה בדברים עניינים. צבא שערו או השלכות סוג האיפור בו השתמש על כך, עם כל הכבוד, לא באמת נופל תחת הגדרה זו :). אז סורי, אבל במלוא הרצינות אני לא חושב שאנשים בעלי חיים מינימליים יעסקו בדברי ההבל האלה. אלה שאין להם, בהחלט כן. תחשוק נפשך, תתמודד עם עמדתי זו. לא תרצה, תגיב כפי שעשית הפעם. הכל צפוי והרשות נתונה.

boriska1

Well-known member
הכל צפוי והרשות נתונה
תשמיץ את ראש הממשלה כאוות נפשך :). רק יהיה נחמד אם זה ייעשה בדברים עניינים. צבא שערו או השלכות סוג האיפור בו השתמש על כך, עם כל הכבוד, לא באמת נופל תחת הגדרה זו :). אז סורי, אבל במלוא הרצינות אני לא חושב שאנשים בעלי חיים מינימליים יעסקו בדברי ההבל האלה. אלה שאין להם, בהחלט כן. תחשוק נפשך, תתמודד עם עמדתי זו. לא תרצה, תגיב כפי שעשית הפעם. הכל צפוי והרשות נתונה.
קודם כל מותר לי. איפורו מכספי שלי, וגם מכס]ך שלך. באשר ל "הכל צפוי....". לא זוכר מי מהחז"ל אמר את זה ובאלו נסיבות, אבל זה על דברים גדולים ממה שאנחנו דנים
פה ועכשיו. אגב בסטטיסטיקה , אחרי כל המשוואות המסובכות ביותר, יש את האלמנט הזה, המסומן בe.
אז אתה, משליך עלי , הקטן והצעיר, משפט עם כל כך הרבה עומק ותוכן :) ?

Harrington

Well-known member
מנהל
קודם כל מותר לי. איפורו מכספי שלי, וגם מכס]ך שלך. באשר ל "הכל צפוי....". לא זוכר מי מהחז"ל אמר את זה ובאלו נסיבות, אבל זה על דברים גדולים ממה שאנחנו דנים
פה ועכשיו. אגב בסטטיסטיקה , אחרי כל המשוואות המסובכות ביותר, יש את האלמנט הזה, המסומן בe.
אז אתה, משליך עלי , הקטן והצעיר, משפט עם כל כך הרבה עומק ותוכן :) ?
לא חושב שאני משלם על איפור רוה"מ. לגבי האמירה המצוטטת, הדברים נכונים בדיוק גם לכאן :), אם כי אתה לוקח אתם מעט כבד יותר משהתכוונתי.

לא יודע/זוכר מה זאת משוואה בסטטיסטיקה עם e בסוף. סומך עליך שזה היה חשוב ורלוונטי.

boriska1

Well-known member
לא חושב שאני משלם על איפור רוה"מ. לגבי האמירה המצוטטת, הדברים נכונים בדיוק גם לכאן :), אם כי אתה לוקח אתם מעט כבד יותר משהתכוונתי.

לא יודע/זוכר מה זאת משוואה בסטטיסטיקה עם e בסוף. סומך עליך שזה היה חשוב ורלוונטי.
כן. אתה משלם. גם על הלישכה של שרה נ"י יירום כבודה BA MA . גם על האבטחה של יאיר נ"י. כן, היה לי מוזר שאתה מחיל עלי , הקטן, דברים שברומו של עולם. לא רגיל לכגון אלה :)

Harrington

Well-known member
מנהל
כן. אתה משלם.
לא, אני לא.
גם על הלישכה של שרה נ"י יירום כבודה BA MA .
על זה בהחלט כן וטוב שכך.
גם על האבטחה של יאיר נ"י.
כנ"ל. כלומר גרוע שזה נחוץ, אבל מעבר לכך כאמור.
כן, היה לי מוזר שאתה מחיל עלי , הקטן, דברים שברומו של עולם. לא רגיל לכגון אלה :)
בטוחני שתתמודד.

משתפרת1

Well-known member
לא, אני לא.
דווקא כן. אפילו אם אינך משלם מס הכנסה אתה משלם מע"מ בכל קניה שלך, האוצר מלקט את המע"ם שלך ומממן ממנו שלל דברים, כולל את צרכי משפחת ראש הממשלה.
רק אם אתה מלקט תרומות עבור צרכיך ולא קונה דבר (גם לא בידי שליח- אישה או ילדים) אינך תורם לאוצר המדינה.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא כן. אפילו אם אינך משלם מס הכנסה אתה משלם מע"מ בכל קניה שלך, האוצר מלקט את המע"ם שלך ומממן ממנו שלל דברים, כולל את צרכי משפחת ראש הממשלה.
רק אם אתה מלקט תרומות עבור צרכיך ולא קונה דבר (גם לא בידי שליח- אישה או ילדים) אינך תורם לאוצר המדינה.
תגובתי לא באה לומר שאני לא משלם מיסים, אלא שאיפור ראש הממשלה, ככל שהוא אכן משתמש (ולא נראה לי שזה המצב), לא מחויב על חשבון המדינה :). סביר יותר להניח שזה איפור שאנחנו רואים בצילומים מתוכננים וראיונות, שם זה מתבצע על-ידי הגופים המקצועיים במסגרת ההכנות לראיון (יעני על חשבון התקשורת, במילים פחות פלצניות :)). בשוטף אני מאוד בספק אם רוה"מ מסתובב עם איפור וגם אם כן, אני רחוק מלהיות בטוח שזה ע"ח המדינה. זה שאכן המדינה מממנת את צרכי המשפחה, לא אומר שהיא מממנת כל דבר וגחמה (ע"ע משפחת בנט ומשלוחי האוכל למשל).

משתפרת1

Well-known member
תגובתי לא באה לומר שאני לא משלם מיסים, אלא שאיפור ראש הממשלה, ככל שהוא אכן משתמש (ולא נראה לי שזה המצב), לא מחויב על חשבון המדינה . סביר יותר להניח שזה איפור שאנחנו רואים בצילומים מתוכננים וראיונות, שם זה מתבצע על-ידי הגופים המקצועיים במסגרת ההכנות לראיון (יעני על חשבון התקשורת, במילים פחות פלצניות ). בשוטף אני מאוד בספק אם רוה"מ מסתובב עם איפור וגם אם כן, אני רחוק מלהיות בטוח שזה ע"ח המדינה. זה שאכן המדינה מממנת את צרכי המשפחה, לא אומר שהיא מממנת כל דבר וגחמה (ע"ע משפחת בנט ומשלוחי האוכל למשל).
גם כאן אתה טועה. ראש הממשלה מאופר כל יום לפני שיוצא לציבור. אגב, זו לא המצאה שלו, אפילו שמעון פרס היה מתאפר בעדינות. ראש הממשלה הנוכחי נראה מגיע יום יום למקום בו הוא מתאפר.

Harrington

Well-known member
מנהל
גם כאן אתה טועה. ראש הממשלה מאופר כל יום לפני שיוצא לציבור. אגב, זו לא המצאה שלו, אפילו שמעון פרס היה מתאפר בעדינות. ראש הממשלה הנוכחי נראה מגיע יום יום למקום בו הוא מתאפר.
הבינה המלאכותית דווקא טוענת שעל אף שמועות בעניין כלל לא בטוח שרוה״מ מתאפר (שלא לפני צילומים וכיו״ב) :).

אני הקטן לא איכנס בין שני הרי המחלוקת האלו :cool:.

משתפרת1

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 135942
מצדי שיצבע את השיער שלו בירוק עם נקודות כתומות. זה לא רלוונטי לכלום.

boriska1

Well-known member
כפי שאני מבין זה,
כבוד ראש הממשלה הנבחר, מר בנימין נתניהו נ"י שליט"א, מייסד המדינה הפלישטית על דם חיילינו האמיצים, שוטרינו וכחות ביטחון נוספים, תושבי הדרום, ומבלי מסיבת
נובה.

אני בטוח שזה עיבוד מכונה. ל
כבוד ראש הממשלה הנבחר, מר בנימין נתניהו נ"י שליט"א, מייסד המדינה הפלישטית על דם חיילינו האמיצים, שוטרינו וכחות ביטחון נוספים, תושבי הדרום, ומבלי מסיבת

נובה.
יש תקציב נאות לקחת טובי המאפרים. אולי אני אשם? בשנתיים האחרונות אני ירדתי בעשרות אחוזים בתשלומי המס שלי. מרגיש לא נוח. אז תבדוק, אם צריך, אוכל פחות שניצלים ואפריש קצת עבור המאפרים.
היידה שרה נ"י יירום הודה BA MA

למעלה