סגירת תיק

סגירת תיק

שלום לכם, ברצוני לסגור תיק לבקשת הגירה שפתחתי בדצמבר 2007 (וטרם התקדם לשום מקום). אני יודעת שצריך להגיש מכתב. ידוע לכם על איזשהו ניסוח מקובל? תודה על תשובתכם.

אין לי באמת מושג

אולי כי הגשנו בשיטה הישנה (דצמבר 2007). לא קיבלנו מהם עד היום שום דבר (חוץ מאיזו הודעה שהבקשה הגיעה אליהם והם יהיו כבר בקשר). מצידנו, ירדנו מהנושא ואם נרצה נגיש בקשה בדרך המהירה יותר שלא דורשת שנים ארוכות של המתנה. תודה.

אקבל את כספי ההרשמה בחזרה

מדובר בסביבות ה-5,000 ש"ח ששילמנו בזמנו. אני בלאו הכי לא מעוניינת כרגע בהגירה, הם לא הגיעו לתיק עדיין. אז זה כן עולה כסף.

doctor80

New member
לא ממליץ לסגור. השיטה החדשה לא בהכרח תעזור

כי יש מכסות של 1000 בקשות לכל מקצוע . מה תעשי אם לא תספיקי להגיש ? תחכי עוד שנה . ובשנה הבאה אם לא תספיקי ? עוד שנה . הנה קיבלת שנתיים וזה עוד לא בטוח שתיכנסי לקנדה. מצד שני אם יש תיק פתוח - 99.9% שאת שם, אלא אם כן יש קרימינל או בעיות בריאותיות חמורות. חבל רק בגלל 5,000 ש"ח ,שזה כלום כסף לעומת מה שזה יכול לתת לך בעתיד. בישביל סכום כזה הייתי לוקח הלוואה. לכי תדעי מה יהיה עוד חצי שנה עם המצב הבטחוני . שלא תצטערי על טעות שאת יכולה לעשות. זאת דעתי האישית בלבד .

ShacharWeis

New member
זה יותר גרוע

יש מכסה של 1000 לכל משרה, ורשימת המשרות כנראה תשתנה כל שנה. המעטפה הגיעה שעתיים מאוחר מידי ואתה מספר 1001, אכלת אותה. אין הזדמנות נוספת בשנה הבאה.

למעלה