סגירת עסק

• פותח הנושא tsaar
  • פורסם בתאריך

tsaar

New member
סגירת עסק

האם עסק שנפתח (עוסק מורשה) ונסגר ללא פעילות מחייב הגשת דו"ח מס הכנסה בסוף השנה?

tsaar

New member
שאלתי על דו"ח שנתי

לפי הבנתי אין לי מה להתעסק עם מס הכנסה מלבד תשלום מקדמות ודו"ח בסוף השנה. במידה ולא יהיו לי כל הכנסות ואחליט שלא לדווח על ההוצאות (אלא לספוג על עצמי), האם אוכל שלא להגיש דו"ח שנתי בסוף השנה?

tsaar

New member
קצת יותר פרטים

פתחתי עסק בינואר 2004. אם אני אסגור במרץ 2004 ובתקופה הזו לא היתה כל פעילות, כלומר לא שילמתי מקדמות למס הכנסה ובדיווחים למע"מ דיווחתי 0. האם אצטרך בסוף 2004 להגיש דו"ח? אם כן, הדו"ח יהיה ריק מתוכן מכיוון שלא היתה כל פעילות עסקית, פרט לקבלת משכורת מסודרת כשכיר.

tsaar

New member
כמה עולה?

אתם יודעים כמה לוקח מנהל חשבונות כדי להפיק דו"ח כזה? אני יכול לעשות דו"ח כזה בעצמי?

דוח שנתי

במידה וכל הכנסותיך היו ממשכורת ואין כל הכנסה/הוצאה מעסק אתה יכול להמלא את הטופס לבד. לעזרה 065-376365 צחי

CPA 1

New member
חוצפה לפרסם בריש גליי אתה רוצה תלונ

האם אתה רוצה תלונה בלישכה זה שידול וחוצפה

mstern

New member
לדעתי,

הרו"ח כפוף לתקנות הלשכה, השאלה היא אם אתה חבר לשכה, גם אם לא יש גם את חוק רו"ח שדן בכך. עכשיו, אם היית אומר שחברת מזרחי את טל בע"מ מבצעת הנה"ח ולא יודע מה, אתה צודק, אין כפיפות לכללי הלשכה, פרסם את עצמך לדעת. אבל...אם אתה מציג את עצמך כמשרד רו"ח, זה סיפור אחר לגמרי, שים לב שהנה"ח זה שירות נלווה לרו"ח. אני מסכים, כתיבת מחירים היא בזיון, כנ"ל לגבי רישום הטלפון. בסופו של דבר מדובר בעניין אישי, אני לא אעשה מה שמישהו אחר כן, בגלל שאף אחד לא יפעל בנדון.

libal

New member
בזמנו מס הכנסה נתן שירות סיוע

בחינם למילוי דוח השנתי .

מיהמ

New member
חברה

למה להיות צרי עין , מזרחי את טל בסך הכל הציע את עזרתו , מה רע בזה ?

רו"ח אינו כפוף לכללי ההתנהגות...

אם אינו עוסק במקצוע. בכל אופן, זו התממות לחשוב כי אין מתבצע פרסום, הרי כל רואה חשבון יכול לפרסם את עצמו בכרטיס האישי כולל כל הנתונים ואין בכך שום פסול. אין במקרה הזה שידול כיוון שמיהמ אינו לקוח של רו"ח אחר שהכותב מנסה לשדלו לעבור אליו, כמו-כן גם לא היתה הצעת מחיר, ובנוסף האיש עצמו ביקש עזרה אז אני לא רואה מה הבעיה. חברים, אל תנסו להיות יותר קדושים מהאפיפיור. הרי אתם יודעים ששוק רואי החשבון הוא לא פרדייז הוטל... :)

תמירי

New member
מה קרה לכם?

הבחור הציע עזרה סה"כ! מה קרה? ואם מזה הוא יושע אז שיהיה בריא... תהיו אנשים גדולים לא קטנים... פירגון לא הזיק לאף אחד... המקצוע שלנו מתחיל להיות דומה לעכירת דין... תתעלו על עצמכם!

למעלה