סגירת נושא הרכוש

אילליט

New member
סגירת נושא הרכוש

האמת שאחרי 23 שנות נישואים של שיוויון
כרגע זה נראה שאנחנו סוגרים את הדברים מאוד יפה ובשקט
ישבנו חצי שעה הגענו להסכמים שמכבדים האחד את השני ואני מאוד מקווה שכמו שחיינו ביחד כך נוכל לסיים את התקופה בצורה חלקה ויפה.

מפחיד אותי קצת שכשנגיע (שבוע הבא) לעורכת הדין אם כל ההבנות שלנו יצוצו אי הסכמות שיתחלפו במריבות וזה ממש לא מתאים לי ... אז אני מקווה מאוד שההסכמות שהגענו הליהן בצורה כל כך יפה וחברית ישמרו ויאפשרו לסגור פרק אחד כדי להתחיל יפה את הפרק החדש ...

תחזיקו לי אצבעות :)
איל

לא לשכוח להודיע לנו מתי אפשר לשחרר :))

מאחלת לכם שאכן תסיימו את זה בצורה הטובה ביותר לטובת כולם.
שיהיה המון בהצלחה!

ismeralda100

New member
מחזיקה אצבעות.ואם ברכוש עסקינן: זקוקה למיטה

שידה ספה ועוד כמה פריטים לבית החדש שלי....
טוב סליחה על הציניות אבל ברור שאני מאחלת בהצלחה

פשוט זה התחבר לי לקטע של רכוש שאני בדיוק עסוקה בו....

בדד1

New member
הנה ניסיון

/www.facebook.com/photo.php?fbid=2391101992340&set=a.2391099952289.64389.1694608348&type=1&theater" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2391101992340&set=a.2391099952289.64389.1694608348&type=1&theater" rel="nofollow" target="blank">כאן

כל הכבוד !!!!

וגם אם יצוצו הפתעות, וגם אם המשא ומתן ייכשל באותה פגישה, הרי שהדרך שלכם בוגרת ומכובדת וככזאת מבטיחה שההסכם יושג בצורה הכי טובה והכי בריאה לכולכם.

כל הכבוד גם לך וגם לא..., אני מעריך ומעריץ אנשים שיודעים לסיים יפה קשר כזה ארוך !!!!!

רק עם מגשר/ת

שמוכרת ע"י בית המשפט. מחזיקה לכם אצבעות שתסיימו את קשר הנשואים, אך תשכילו להיות "משפחה"- משום שהעתיד עדיין מחייב אותכם להיות הורים ..וסבים..ולהיות שם עבור הילדים והנכדים בארועים משפחתיים רבים ...ובהרבה מאוד שמחות.

ולכן, שמחתי לקרא
ואת תתן לשום עורך דין..לנסות לחרחר....
קחו את השליטה בגורכם בידיים שלכם.

בהצלחה

למעלה