סגירת מקום השירות

efratreuveni

New member
סגירת מקום השירות

בטח כבר שמעתם על הקיצוץ של משרד החינוך למתנ"סים. בטח שמעתם שהחברה למתנ"סים פושטת רגל... אם לא אז זה הזמן היום בשעה 19:30 התקיים הפגנה כאן במתנ"ס נאות-הרצל איפה שאנחנו עושות שירות לאומי וכבר הספקנו לגייס את רוב החניכים שלנו. אנחנו לא יודעות אם הם התלהבו לבוא בגלל ההפגנה (כי שורפים צמיגים וצועקים בקולי קולות), או שהם התלהבו לבוא כי באמת חשוב להם, אבל העיקר שהם יהיו כאן. אנחנו לא יודעות אם לחייך או לא (אנחנו יודעת שחיוך עושה קסמים, אבל כרגע איזה קסם הוא כבר יכול לעשות???) אנחנו נשמח אם תשתפו איתנו פעולה וכל אחד מיכם יחתום בתפוז בפורום של "עשרים פלוס" (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=100) בשירשור על עצומה למען אי סגירת מתנ"סים ברחבי המדינה כי החינוך הולך להדרדר מרגע לרגע!!!(חפשו אותי במתנ"ס- זאת החתימה שאנחנו נדע אם אתם איתנו) תודה רבה מראש על שיתוף הפעולה. כשתאמינו שיהיה טוב, אז זה יתגשם!!!

תגובה

לא שמעתי שהחברה למתנסי"ם פושטת רגל! כל הגוף, או רק מרכזי הפעילות? כלומר, גם אמנות לעם, מתא"ן ושאר הפרוייקטים נגנזים יחד עם החברה? לא אוכל להגיע להפגנה, אך אני מוכרחה לומר שהעניין חרה לי ועצוב מאוד. אחתום על העצומה. שיהיה בהצלחה!

למעלה