סגירת מעגל..................

סגירת מעגל..................

אני לא אוהבת את זה, געגוע. אני לא אוהבת את זה, לחכות לטלפון, לקפוץ כל פעם שמישהו אחר מצלצל ולשמוע שזה לא אתה, אני לא אוהבת לבכות בגללך, להקשיב לשירי אהבה, ולבכות תמיד זה לבכות! יותר מידי זמן דחינו את האהבה הזו ועכשיו שבאת אמרת לי שאתה אוהב פתאום הכל מוזר כי אחרי הנשיקה... הסתכלת עלי ואמרת לי ליבך ומה שאמרת אני מצטערת, איני יכולה לקבל שאלת אם אוכל לאהוב אותך אז כן, אך אני לא אעשה זאת לעצמי לא אתאהב בך ובסוף אפגע בי אני מוכנה לוותר עליך כי איני מוכנה לוותר על עצמי ואתה שותק אין בך מילים יודע שאני צודקת אחרי לחישות של אהבה... כנראה שזה באמת הסוף ביננו אחרי חודשים של הלוך ושוב הפעם אני הולכת אולי אני אביט לאחור לפעמים....... אבל ** למרות הבכי- אני לא חוזרת

אנגלינה

New member
למרות הבכי

כל כך קשה לגיד את המשפט הזה......... ובכל זאצ ללכת אני גם מכירה את המצב מקרוב ואיך שכתבת את זה זה פשוט מדהים..... יפיפה!!!!!!!!! אנגלינה

*קסנדרה

New member
אור ירח ../images/Emo13.gif

אם את עדיין מתגעגעת, אז העניין לא סגור מה גם שלעזוב קשר פתוח, אין זו סגירת מעגל. אבל בהחלט יכול להקורא להבין את סערת הרוח בה את נמצאת. קסנדרה

אור...

בגלל שאני עוקבת אחרי הכתיבה שלך... אז אני יודעת מהי אותה סגירת מעגל בשבילך.. יכולה רק להגיד לך-- שאני מחזקת אותך.. נשיקות וחיבוקי דב.. אני.

ביאנה

New member
וואו ../images/Emo12.gif

ממש יפה אם זה באמת קרה לך אז את באמת חזקה מאוד וכל הכבוד לך את מישירה מבט אל העתיד ובוחרת את כל הבחירות הנכונות גם השיר עצמו יפה מאוד גם אני עכשיו מחזיקה את עצמי חזק חזק כדי לא להתאהב שוב במישהו שהייתי מאוהבת בו קשות כשנה ורוב השירים שלי נכתבו מתוך מה שהוא עשה לי בין אם זה טוב או רע אבל בסופו של דבר האהבה הזאת רק פגעה בי צריך הרבה כוח כל הכבוד!!!!

זה אמיתי..........

ואני יודעת .... הסגירת מעגל הזו....היא קצת קשה אבל. אין דבר שאני לא יכולה! רק צריך להאמין!

למעלה