סגירת מעגל

pocahontas2

New member
סגירת מעגל

האם כשאנו פוגשים באנשים מהעבר הרחוק שלנו אנו בעצם סוגרים מעגל? האם זוהי סגירת מעגל של היחסים שלנו איתם או זוהי סגירת מעגל של תקופה בחיינו? של לימוד עצמי שעשינו? מה דעתכם?

אהלן פוקהונטס|איןאייקוןשלאינדיאנית|

אני חושבת שכל פגישה שלנו עם אדם או אירוע היא סגירת או אפילו פתיחת מעגל וברור לי שכל אירוע שכזה נועד על מנת לקרב אותנו אל עצמנו. מה דעתך
למה נשאלה השאלה מלכתחילה
בא לך לשתף
מי..... אני מתקרצצת

pocahontas2

New member
בטח שבא לי לשתף../images/Emo24.gif

וחס וחלילה מתקרצצת
פשוט פגשתי כמה וכמה אנשים מתקופה מאוד רחוקה של בערך מלפני 10 שנים, והכל במשך השנה האחרונה, ותהיתי מה אני אמורה לקבל\ללמוד מהמפגשים האלו? או האם יש בהם מסר עבורי. לא מדובר אגב באנשים ממש משמעותיים, לפחות לא בראייה הלא אובייקטיבית שלי את חיי
ולכן עלתה במוחי השאלה הזו. אני מנסה לחשוב על הקשר שהיה לי איתם אז אבל זה לא היה קשרים קרובים כל כך. הדבר היחידי שאני יכולה לעשות כרגע בעקבות המפגשים האלו היא לראות את הדרך שעברתי מאז ועד היום...(וכנראה שהרגע גם עניתי קצת לעצמי
.ממש כתיבה אינטואיטיבית
)

Liron01

New member
ואו

כמה שינוים וודאי עברו מאז. לראות את עצמי בעוד עשר שנים (זו בערך אותה הקבלה)... איזה מתח.... מענין מה יצא ממני
אני מסתכלת שנתיים אחורה וכמעט מתעלפת... כיף לך כיף לך. לירון, בצהלה נוסטלגית...

../images/Emo127.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

ממש כיף, כי את יודעת, לא מזמן ובעצם, כל התקופה האחרונה משהו כמו שנתיים ימים, אני לא מפסיקה לפגוש אנשים מהעבר הרחוק שלי, החל מימי בית הספר העליזים, עבור דרך כל השנים שחלפו מאז ועד אנשים שפתאום נותק עימם הקשר והנה הם מופיעים לי בהפתעות. אז יש שנדמה לי למראה אותם אנשים, שהחיים אצלם הוקפאו לתוך תמונת סטילס, כזה.. שום שינוי, אותם הרגלים, אותה חזות ויזואלית, אותן מילים שמחזירות הרבה מאד אחורה, וכשאני מביטה רגע על עצמי לנוכח המפגשים הללו ורואה את הדרך הארוכה כל כך שעשיתי מאז, כל שאפשר הוא לחייך, לטפוח לעצמי על השכם, לחבק את החיים ולהודות לכל מי שרק אפשר על המסע המופלא הזה. לעיתים בעיצומם של קשיים, נדמה שהכל חרב, שגרוע מזה לא יכול להיות, ואז כשאני פוגשת בכל מיני אנשים אני אומרת לעצמי, וואלה גילי, שווה
שווה כל שניה ודמעה
כל כך הרבה צברתי בשנים האלה שלרגע אני חושבת שאותם חבר'ה מהעבר הם בעצם האינדיקטור הטוב ביותר להבנה.

למעלה