סגירת מעגל?

נאן

New member
סגירת מעגל?

שלום עינת היום לפני 16 שנה התחתנתי כלומר 12.02.87 הספקתי להתגרש אבל היום בפוקוס או לא בפוקס חתמתי חוזה על קנית החלק שלי בבית(מהגרוש שלי)לא שמנו לב לתאריך. האם זו סגירת מעגל ופתיחה חדשה? או שזה גלגל חוזר? תאריך הלידה שלי(לא יודעת עם צריך) 11.9.64 תודה מראש

עינת

New member
עונים, עונים

רק סבלנות יקירה. קשה לי לענות לך על השאלה הזו כיוון שעלי להכנס לשם כך לעובי הקורה, גם אין לי את כל הנתונים לשם כך וגם נדרשם ממני עבודה רבה לפענח את הצופן כך שצר לי אם איכזבתי אותך אבל זה פורום ומשום כך כאשר לא ניתן לענות לאחר בדיקה קצרה וכיוון שהתשובות כאן מקצועיות ולא חובבניות אני מעדיפה לאכזב ולא לתת תשובה על פני לתת תשובה לא רצינית וחובבנית.

נאן

New member
עצוב מאוד

כלומר בגלל שהשאלה קשה לא תהיה תשובה כדי לא לאכזב? זה עצוב וחבל. אני לא נתתי את מספרי השמות כי זה קצת מבולבל אצלי. נולדתי עם שם ושם משפחה כמו כולם התחתנתי קבלתי שם משפחה אחר התגרשתי והחזרתי גם את שם נעורי קבלתי סרטן ולפני הניתוח הוספתי עוד שם יש לי 2 שמות משפחה ושתי שמות פרטיים. עכשו איזה מהם לרשום כאן. וקחי את הזמן תעני גם בעוד חודש אבל לפחות תענו ואולי בפורום הזה אין יכולת לענות למקרים כבדים.... נאן

עינת

New member
את אומרת בעצם

שכדי לענות לך עלי לשבת עכשיו במשך מספר שעות ולנתח אותך לעומק... אינך חושבת שזו דרישה מוגזמת?

נאן

New member
סליחה מראש.....מתנצלת../images/Emo7.gif

עינת סליחה מראש שנכנסתי לפורום הזה ועוד יותר סליחה שבאתי באיזה דרישה כבר מראש הבנתי שהפורום חובבן ועונה על שאלות קלות. גם אני שאלתי שאלה על סגירת מעגל. ותתפלאי כמה נורמולוגים פנו אלי בתיבת המסר לענות על שאלה זו. כל טוב לך אור ואהבה נאן

למעלה