סגירת טבעת

פזית39

New member
סגירת טבעת

שלום לכולם יש לי שאלה לפני שבועיים סגרתי 0.25cc ביום אני יכולה לאכול הכל אבל שמגיע הלילה ואני הולכת לישון כל הלילה אני משתעלת ויש לי הרגשה שאני צריכה להקיא מה עושים. האם אתם חושבים שאני יכולה ללכת לסגור את הטבעת כדי לא לאכול ביום ולרדת במשקל? תודה מראש לכולם.

אופירA

New member
מנהל
את צריכה להפסיק לאכול 3 שעות לפני השינה

ולהפסיק לשתות שעה לפני השינה, ולראות אם עדיין נשארת בעיה בלילה. לא טוב אם את משתעלת בלילה ומרגישה צריכה להקיא. מה זאת אומרת יכולה לאכול הכל? אין לך הגבלה? את צריכה לשתות חצי שעה אחרי האוכל, כדי להוריד את כל השאריות של המזון, וללכת לישון עם קיבה נקייה.

פזית39

New member
סגירת הטבעת

קודם כל תודה רבה לך על התשובה שנית במשך היום כמו שרשמתי אני יכולה לאכול הכל אפילו גחנון את קולטת איזה סיוט שאפשר להאכול הכל ואי אפשר ללכת לסגור את הטבעת כי הלילות שלי ממש לא לילות . מה לעשות? יש לך תשובה בשבילי האם בכל אופן ללכת לסגור שוב את הטבעת?

על כמה את סגורה כרגע?

אני היום סגורה על 10 מאז שאני סגורה על 9 יש לי רפלוקס קל ב-9.5 הרפלוקס היה יותר ויותר חזק והשאיר אותי ערה לילותשלמים כמה דברים ששיפרו המצב המלצות של כל מיני אנשים אבינוח/רפאה אף אוזן גרון/אנשים בפורום 1- לא לאכול סיבים בערב - פירות ירקות וכל הדגנים המלאים - שלוקח להם זמן להתפרק ואז נשאר הרבה זמן בקיבה 2- לא לאכול 3 שעות לפני השינה 3- לא לשתות שעה לפני השינה 4- לשכב שעה לפני השינה בלי לישון ולראות אם יש רפלוקס - אם יש לרוקן מה שנשאר בקיבה ואז לישון טוב 5- לישון עם 2-3 כריות כדי להגביה הראש 6- לשתות חם אחרי האוכל של הערב כדי לנקות הכל לי יש גם בעיה של רוק סמיך ודביק - נתנו לי סירופ מוקוליט כדי לדלל הרוק ושתיית מיץ לימון כדי לגרום ליצירת רוק נוספת בגלל שלא שותים בכמויות זה מביא ליובש בפה ואז הרוק נהיה סמיך ודבקי זה יכול לגרום לחסימת הטבעת דווקא כשלא אוכלים מאכלים כבדים וגם להרגשה של גוף זר בגרון בקיצור, למרות הרפלוקס הלילי ומכיוון שבמשך היום הצלחתי לאכול כמויות וכל מאכל שהוא כולל פחממות, ד"ר אבינוח החליט עוד לסגור כדי להביא לירידה במשקל את צריכה למצוא בעצמך המינון הנכון של הסגירה יחד עם המנתח שלך כדי שתרגישי טוב ותרדי במשקל אף אחד כאן לא יכול לדעת זאת במקומך אז לפעול בשני המישורים במקביל - לרדת במשקל על ידי סגירה וטיפול בעניין הרפלוקס בהצלחה

שרה16

New member
תרשי לי לחלוק על הסגירה הנוספת

אני מדברת מתוך ניסיון אישי וזו דעתי הפרטית בהחלט. אני חולקת על פעולות הסגירה הנוספת של הטבעת במיוחד לאור העובדה שיש ריפלוקס (שהיה קל ועכשיו הוא כבד). לא מקילים ראש במקרה של ריפלוקס לפני שמגיעים לסיבה האמיתית לקיומו. (ויש כמה). קודם מטפלים בריפלוקס ואחר כך סוגרים עוד. כי יכול להיות שכתוצאה מהסגירה המסיבית, תוחרף הסיבה בגינה מתקיים הריפלוקס בכלל.דבר העלול לגרום נזק לטבעת (ולניתוח) ,לקיבה ולוושט (ואפילו לריאות)לטווח הרחוק. למרות היד הקלה של הסגירה, והרצון לרדת בכל מחיר, יש רגעים שצריך להפעיל שיקול דעת ולומר לא לסגירה וכן לבדיקה. אני ביצעתי גסטרוקופיה (עם טבעת פתוחה) וגילו לי גם טבעת שהחליקה וגם הליקובקטור (חיידק) ברמות גבוהות. לפני הבדיקה היה רופא שסגר למרות התלונות שלי על ריפלוקס, דבר שהביא להתרחבות הוושט ולהחרפת התזוזה של הטבעת, שאולי ללא הסגירה, לא היה צריך להגיע לניתוח החלפתה. אז אולי לא יקרה כלום והכל בסדר, אבל אולי המקרה שלי יחזור אצל מישהו אחר ואני ארגיש רע כי לא אתרעתי.

את צודקת

ולכן אמרתי לה שהיא צריכה למצוא בעצמה מה שמתאים לה מאז הסגירה האחרונה עם אימוץ רוב הדברים שאמרו לי לעשות, אין לי כבר רפלוקס ואני ישנה טוב אצלי זה סגור יותר מידי וכנראה שאלך לפתוח קצת כי קשה לי לאכול מסודר אבל הרפלוקס חדל ואני כבר יומיים ישנה מצויין נכון שעדיף שזה יימשך לאורך זמן אבל כרגע זה עובד ברור שרפלוקס לאורך זמן זה לא טוב ויש לפתוח לפעמים כדי לתת למערכת להירגע ואז לסגור בהדרגה אבל כל החלטה כזו לא מתקבלת בפורום אלא בשיחה עם המנתח כשכל הפרטים של אותו מנותח נמצאים מול העיניים

אני הייתי סוגרת קצת. משתדלת ביום

לאכול דברים שקשה להם לעבור בטבעת בדרך כלל, כמו: פירות, ירקות, לחם, בשר וכו'. מאחרי הצהריים להשתדל לאכול דברים רכים כמו מעדנים ומרקים שיעברו בטבעת ולא יגרמו לך לריפלוקס. זה קשה, אני יודעת, אבל תנסי לאכול ביום דברים בריאים וכאלה שלא יעברו טוב בטבעת ויעניקו לך הרגשת שובע. לא לאכול בשעות היום? אני נגד.

למעלה