סגירת חשבון

עצלני

New member
סגירת חשבון

לא אזכיר את שם הבנק כדי למנוע הוצאת לשון הרע. סגרתי חשבון בשנה שעברה. אין לי חובות בבנק. קיבלתי אישור שהחשבון סגור. בכל זאת אני ממשיך לקבל מידי חודש הודעות דואר עם חיובי דנ"ח. הם גורמים לי לטירטור עצום, מכיוון שאני מחוייב לבוא לסניף עם קבלת כל הודעת דואר בעקבות הערה המופיעה בהודעות הדואר: "אם במשך 15 יום לא התקבלנה הערות לחשבון זה, ייחשב הדבר כהודאה בנוכונותו." כל פעם כאשר אני מגיע לסניף מצטערים וטוענים שהעניין יטופל, גם שיחה עם מנהל הבנק לא עזרה. לאיזה גוף עליי לפנות בנושא (לא מבחינה משפטית) כדי שיוכלו לשים קץ לעניין? יש גוף המפקח על הבנקים ומקבל פניות מן הציבור? המועצה לצרכנות? אשמח לעזרה... תודה מראש.

ettt

New member
פניות הציבור

לכל בנק יש גוף כזה- וכל סניף ממש לא רוצה לקבל פניה מהגוף הפנימי הזה- כי זה דורש המון עבודה בתשובה להם. אם אחרי זה שום דבר לא עוזר- אפשר תמיד לפנות לבנק ישראל

idoba2

New member
אתה עושה צחוק?

תכתוב מכתב, תמסור אותו ביד ושיחפשו אותך. למה אתה צריך לרוץ אחריהם? חוץ מזה, ה-15 יום האלה זה חארטא בארטה.. למה? אם הבנק מגלה אחרי שנה שאתה חייב לו 20 שקל, הוא לא יגבה אותם ממך בתוספת הצמדה וריבית? יגבה באבואבוא יגבה.. אז למה שאתה תהייה לחוץ? ודוגמא מהמציאות: אחד הבנקים הגרועים בארץ החזיר לי 24 ש"ח אחרי חצי שנה שגזלו אותם ממני. התלוננתי שלא קיבלתי את ההצמדה והריבית, והם הוסיפו אחר כבוד 72 אג'... אז... תן להצבעות ללכת במקומך.

למעלה