סגירת השארים בפארק הגדול

aniש

New member
סגירת השארים בפארק הגדול

שלום לכולם. אני גרה בנווה גן ואם לתאומים בני שנה וחצי. אין לי רכב ובילוים שלנו הם רק בשכונה ,בקניון או בפארק. לפני שבוע שמתי לב,שסגרו ונעלו את כל השארים והשאר היחיד שנשאר פתוח הוא מהצד של בית משפת. שוב פעם,אין לי רכב ולהגיע עם עגלת תאומים לשאר ההוא זו מסימה קשה מאוד. דיברתי הבוקר עם אחראי על הפארק,והוא טוען,שיש להם רק שומר אחד ולכן רק שאר אחד פתוח... סליחה,הפארק הזה נבנה בכסף של התושבים בשביל התושבים.למה בכלל לגדר את הפארק ולנעול שארים? למה הולכי רגל צריכים לעשות סיבוב ענק,כדי להיכנס לפארק? ולמה,אם עניין הבטיחות כל כך חשוב,לא לשים עוד שומר בכניסה הראשית,שברחוב ג'בוטינסקי? יש עוד אנשים,שחושבים כמוני?

בכלל כל העיניין של סגירת השערים די מטומטם...

כי מי שהורסים את הפארק הם לא אלה שנמצאים שם בלילה, אלא כל החרדים שבאים מבני ברק ודופקים שם ארוחות משפחתיות (משפחתית= 200 אנשים בערך) ומנגלים, מתחת לשלט שאומר שאסור להדליק מנגלים (אז מה שאסור? ולא... השומרים שנמצאים מולם לא יגידו להם כלום, אלא רק לנערים שסתם יושבים שם על הדשא). ותחשבו על כל הלכלוך שנשאר שם אחרי שהם סוף סוף מסתלקים משם... בקיצור, שורה תחתונה, הפעמים היחידות שאפשר באמת להנות מהפארק זה רק מאוחר בלילה אחרי שהם מפנים את הפארק, או בשישי שבת (לא מוצ"ש) שמזל שאין להם דרך להתקרב לשם. אבל קוודא אז, כמו שאמרת, קשה להיכנס. אבל זאת עיריית פ"ת. אם אתה פינגיון שחור- לבן- מה אתה לא יכול להשיג?גם אם זה על חשבון אחרים...

liorhikri1991

New member
את צודקת...

שיפתחו ארבעה שערים בכל הכיוונים,כלומר צפון,דרום,מזרח ומערב של הפארק וכך לא תהיה שום בעיה.

freeman123

New member
אני כתושב העיר גם שמתי לב לדבר הזה

סתם עיריה מוטמטמת וגם השומר שיושב שם ממש אהבל לדעתי צריך לקחת איזה קטר כזה ופשוט לפתוח עצמאית את השערים

למעלה