סגירה שניה

סגירה שניה

אתמול בערב הייתי באסותא בשביל סגירה שניה לפני חודש עברתי סגירה ראשונה ואז שלחתי לכם הודעה לספר שאני לא מוגבלת בכלל ותודה לכל אלה שענו לי והרגיעו אותי והסבירו שזה קורה""" אני הייתי מפוחדת כי יכול להיות שקרה משהו לטבעת ההנחיות של דר אן היו ש24שעות אחרי הסגירה להיות על נוזלים ויום אחרי להיות על אוכל רך השאלה מה קורה אם לא שומרים על ההנחיות?????. יש לי אירוע מחר מה לעשות????

למה הכוונה מסתכנים???

מה יקרה בדיוק???? סליחה על הבורות??? ועוד שאלה בבקשה בכללי מה קורה אם נתקע אוכל ושותים כדי להכניס אותו????

אופירA

New member
מנהל
מי נביא שיידע מה יקרה?

גם הרופא לא יידע מה יקרה. אולי יש בצקת? לא לוקחים סיכון, מתרגלים בהדרגה לאכילה רגילה. קודם נוזלים, אח"כ בהדרגה כלכלה רכה ואח"כ מוצק. אם הרופא יותר זהיר מבעבר בהוראות שלו, סימן שהניסיון לימד אותו שכדאי להיזהר. אם נתקע אוכל ושותים כדי להכניס אותו - מסתכנים לטווח הארוך בהרחבת הוושט, בהרחבה הפאוצ', בדלקת בוושט. תלוי כמה האוכל נתקע, וכמה השתייה דוחפת אותו בכוח. אם השתייה לא דוחפת אותו בכוח, הסיכון פחות, כמובן. כשדוחפים אוכל בכוח ממש, זה גם סיכון להזזת הטבעת. (אגב, אני יכולה לבקש ממך לא לכתוב סימני שאלה רצופים? באינטרנט, סימני שאלה רצופים פירושם לצעוק, ואני לא אוהבת שצועקים בלי צורך).

תלכי לאירוע מה הבעיה??

סגרת ביום רביעי, האירוע ביום שישי תעשי כמו במסעדה, תבחרי מה את רוצה לאכול דברים רכים כמות קטנה לעיסה טובה והכל יהיה בסדר איזה אירוע זה? איזה אוכל?

על האש

שאני מאוד אוהבת ואני חושבת שחוץ מבשר יהיו עוד סלטים חוץ מזה אני זוכרת שבסגירה הראשונה דר אבינוח אמר לי רק יום אחרי הסגירה להיות על נוזלים למה הפעם יומיים???

אופירA

New member
מנהל
לא אמרו לך יומיים נוזלים

אמרו 24 שעות נוזלים, ואח"כ יום כלכלה רכה, ואח"כ מוצק. תאכלי סלטים.

תנסי אולי גם קבב רך או אולי פרגית

אני אישית בסגירה קטנה לא הייתי רואה בעיה לאכול מכל דבר אבל מרוב כל השאלות שלך, עדיף שלא תסתכני כי לא תדעי איך לפעול אם לא עובר טוב ביסים מאוד קטנים, לעיסה ארוכה תביאי את האוכל למרקם דייסתי תמיד בביסים קטנים מאוד ואין סיבה שמשהו יתקע אבל תהיה עם הרבה סבלנות ותחכי שיהיה לך דייסה בפה לפני שאת בולעת

למעלה