סגור

סגור

עננים מכסים חצי ירח נם ליבי ער שולח נגוהות אהבה רחוקה כמו ירח. טיפ טיפת גשם אהבתי נקשה על אדן נשרה על סף כמו דמעתי ראתה שלט : סגור .

פתוח...../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif

שמים בהירים, כוכבים מנצנצים, ירח מחייך לכל העצובים, האהבה כאן נוקשת, פתח לי את הדלת. מכורה לאהבה.

kfireli

New member
למכורה המתוקה

היכן היא נעלמה המכורה המתוקה היא מופיעה בשעות הדימדומים ואני חיכיתי לה עד עכשו לילה טוב מכורה שיהיה לך מוזה לשירים ושיהיה לך לילה טוב ומקסים את רואה לא שכחתי אותך ולא אשכח איך אפשר לשכוח אותך ?? כפיר

kfireli

New member
למכורתי../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif

מכורתי היקרה בדקה החמצת אותי מפני שהייתי עייף, חזרתי מחלוקת אוכל לנזקקים, אני מחלק לבתי הנזקקים את האוכל. ולמענך שיר של בועז שרעבי לתת לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה ואת הלב לתת...... אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה ואת הלב לתת........ לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת למכורתי כזה אני נותן את הנשמה לנזקקים ולכל מי שאני אוהב שלך כפיר

kfireli

New member
לניקו בוקר טוב../images/Emo39.gif

תודה על הפרגון ותודה על האיימלים ששלחת לי מה שלומך ואיך אתה מרגיד בבוקר נפלא זה ??

ניקו 45

New member
תודה כפיר ...דפדף ....../images/Emo7.gif

תודה לך כפיר . איך אני מרגיש? דפדף מטה אל השיר שכתבתי : כל כך רציתי בה ...ותבין שבת שלום שבת מנוחה ניקו

כפירררר...../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

תן לי את ליבך, כי זקוקה אני לך. השיר נפלא, תודהההה ביום ראשון בבוקר יוצאת קצת לנוח, אחזור בעוד חודש, שמור לי פינה בליבך,עד לחזרה. מכורה לאהבה

kfireli

New member
מכורה מתוקה

אשתגע חודש בלעדייך אנסה להחזיק מעמד תהיי היום כאן ????

../images/Emo6.gif../images/Emo8.gifכפיר...

אתה ממש אביר, יושב על סוס כביר, חרב שלופה עם קת ספיר, ושריון עוטף אותך סביב, כל אחד אותך מכיר, בכפר וגם בעיר, באופן דחוף צריכה אויר, ומיד מתחילה לשיר, אז היכן אתה איש??? לילה טוב מכורה לאהבה.

kfireli

New member
למכורה המתוקה

יקירתי המכורה אני כל יום כאן הבעיה שאנו נכנסים בשעות שונות ו....חבל כי רציתי להכנס איתך לצאט לשוחח איתך מתי.............. כתבי שעות שאת פה ואשמח לשוחח איתך ושיהיה לך יום מקסים יום פורה ויום כייפי

למעלה