סגול?????????????????

סגול?????????????????

מקווה שאתה בסדר חי,נושם, עובד (כמובן!!!) ונהנה מהחיים שולחת לך כוכבי געגוע רק טוב!!!

judyr

New member
אני

תאספי לי קצת רוח ים .... כחול.... אבני חוף... ושלחי לי

המפרץ ...

אוספת לך בשקית של קטיפה כחולה קצת מין בריזה של המפרץ הנפלא .. מוסיפה קמצוץ ריח המלוח של המים הקסומים מים שמרפאים כל נשמה בוכיה .. עם הרבה מילים .. אבנים של החוף .. מלקטת אחת אחת הן שבריריות .. אז אני נזהרת איתן שולחת לך על כנפי רוח הגחליליות .. שיגיע אליך מהר .. ממני אליך .. עם כל הלב ..

judyr

New member
תודה מתוקה

אני מתנחמת בעובדה שבמרץ אני באילת לכמה ימים.......עד אז אשתמש באספקה שאת שולחת לי....

מרץ ...

יום ההולדת שלי חל במרץ .... מזמינה אותך לספסל שלי .. על החוף מול הגלים שמתנפצים להם בסלעים .. והשקט .. אח השקט הנפלא ..

אממממממ

אולי גם אני אבוא לחגוג שם את יום ההולדת שלי.. באפריל כמובן... אני אוהבת את החוף ואת החול הזהוב.. לאסוף צדפים ולשמוע את קול שריקת הרוח...אוהבת את הצבע הכחול-אפור... את הזריחות והשקיעות.. אממממ אולי גם אני אבוא... רק טוב!!!

גחלילית............................

לו ידעת מה עשו לנפשי געגועך... כן אני חי. שלא נזכיר חס וחלילה עובד(התחלתי את הבוקר ברמת השרון...ירושלים...רמת השרון, רמת גן ורק עכשיו הגעתי למשרד). יש טונות של ניירת, טונות של הפקסים להוציא. לעבור על ה email-ים,שלא נזכיר חס וחלילה את כל הנושאים שהבטחתי ללקוחות בתחום פיתוח השיפורים. אבל להכנס לכאן ולראות את מילותיך.... תודה באמת תודה. ונעבור למבזק החדשות של הגחלילית מה שלומך איך עברה חנוקה? שלך, סגול.

סגול...............................

געגעת אליך הרבה.... יושבת על העץ המועדף עלי ומציצה בכוכבים... ממתינה בשקט לאחד שיפול... אוספת אותם לשקיות שלי... משאירה לך על העץ שקית קטנה של כוכבי געגוע ואושר... וחנוכה?? אמממ סופגניות
.. אורחים... סופגניות... מיץ צוף
... . כלים
והרבה.... ונרות דולקים... ותקוות חדשות ישנות... רק טוב!!!

למעלה