סגולה, מה עם ההמשך ?

ועוד דבר שאני רוצה לשאול מזמן

אני רוצה להיכנס לאיזשהו פורום שקשור בפסיכיאטריה כאן באינטרנט, שאותו מנהל בעל ידע בהתאבדויות. מה שאני ממזמן הייתי רוצה לשאול אחד כזה, האם מי שקופץ מחלון קומה עליונה כדי לשים קץ לחייו הוא נוחת על הבטן שלו. ואם מישהו דוחף אותו, אז הוא נוחת על הגב, כמו מייק שלנו. רק מישהו שמומחה בנסיונות התאבדות והתאבדות סופית יוכל לענות לי על השאלה הזו. כי זה מאוד מציק לי. כל הזמן אומרים כאן שמי שנוחת על הגב אז דחפו אותו ומי שנוחת על הבטן אז הוא התאבד. אם זה נכון, מייק שלנו נמצא על הגב, כלומר דחפו אותו. אם זה לא נכון ואין קשר, ואפשר לנחות בכל צורה, אז אין לזה משמעות לגבי הדחיפה / התאבדות של מייק ובעצם לא נוכל לדעת אם הוא התאבד או שרצחו אותו. אם מישהו מיכם מוצא פורום שמתעסק בזה, אשמח לדעת את הקישור, ואני כבר אשאל שמה. אם מישהו מיכם מכיר פסיכיאטר שיש לו נסיון בתחום והוא יכול לשאול אותו ולקבל תשובה טובה ולכתוב לנו אותה כאן, אני אשמח.

daliat1

New member
היי מאיה, מצ"ב קישור לפורום בנושא

התאבדות והתמודדות אחרי... נסי לשאול שם ...

racheli78

New member
הי מאיה...

נשמע לי שטויות במיץ
...ואני לא חושבת שפסיכיאטר הוא הכתובת אולי פתולוג יותר קרוב, אבל אם זה כל כך מציק לך אז באמת תבררי.... האמת שאותי באופן אישי מטרידה הלחימה בצפון קצת יותר.... שבוע טוב

באמת הלחימה בצפון מטרידה יותר

אבל זו שאלה שרציתי לדעת לא מהיום. לא אשאל עליה בפורום שדליה נתנה לי את הקישור כי לא נראה לי שיש שם מומחה שישיב לי. וגם בגלל הלחימה לא אשאל אכשיו, אלא בתקופה יותר מאוחרת, כשתיגמר כל המלחמה הזו. אבל הקטע הזה הוא חלק מהבילבול בקשר למותו. סגולה מבלבלת אותנו עוד יותר עם הסיפור שלה, אז בגלל זה חשבתי לשאול. אבל כפי שאמרתי, אני מוותרת על השאלה הזו.

למעלה